Kvalitní dětský kočárek s příslušenstvím?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
714
22.7.11 13:21

Kvalitní dětský kočárek s příslušenstvím?

Prosím všechny zkušené maminy o radu. Terezce budou v září tři roky a touží po kočárku s příslušenstvím. Docela má panenky ráda a vozí je a kočárek co má je jí už nízký, tak jsem řekla proč ne. Ale ona chce být jako velká máma a mít kočárek s taškou na něj apod. Všude je takových kočárků, ale já bych ráda aby něco vydržel.

Máte někdo zkušenosti s nějakou dobrou značkou? A je lepší klasický kočárek a nebo tříkolka? Napadlo mě jí k tomu koupit i autosedačku nebo slunečník (ona pořád shrnuje a roztahuje stříšku jak svítí sluníčko), ale nějak nevím, kolik může kvalitní kočárek stát. Budu ráda za jakékoliv tipy. Asi bych kočárek, z kterého jde pak udělat i sporťák (golfky) :think:

Děkujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Venda04
22.7.11 13:27

Tak tyhle typy si také ráda přečtu. Já po dlouhém vybírání koupila raději klasický hluboký a drží už víc než tři roky. Podle zkušeností kamarádek tyhle kombinace hluboký/sportovní moc nevydrží. Ale třeba opravdu existuje nějaký kvalitní. Poslední dobou mám spíš pocit, že záměr prodejců/výrobců je to, aby hračky moc dlouho nevydržely.

• Citovat
  • Upravit
714
22.7.11 13:29
Venda04 píše:
Tak tyhle typy si také ráda přečtu. Já po dlouhém vybírání koupila raději klasický hluboký a drží už víc než tři roky. Podle zkušeností kamarádek tyhle kombinace hluboký/sportovní moc nevydrží. Ale třeba opravdu existuje nějaký kvalitní. Poslední dobou mám spíš pocit, že záměr prodejců/výrobců je to, aby hračky moc dlouho nevydržely.

No právě. Přijde mi, že nic nevydrží. My koupily před dvěma lety v Německu na blešáku golfky za 2 € a kdyby Terka tolik nevyrostla, tak s nima jezdí pořád. Chtěla bych i takovýhle kočárek, co bude mít na dlouho. Asi taky zůstanu u toho hlubokého. Aby sporťák nebyl nekvalitní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.7.11 13:36

Ahoj. Nám se osvědčilo koupit takový kočárek, který se podobá tomu, s jakým jezdíte (aspoň typ, takže pokud tříkolku, tak tříkolku atp). Anežka se totiž ve všem „opičí“ a dělá vše tak, jak já (mám na rukojeni kroužek na zavěšení a jí jsem ho tam musela taky přidělat), dává plínu jako stínítko, dole pod kočárkem vozí pití pro panenky, protože ona v něm mívá taky..

My máme hodně bytelný kočárek s vložnou taškou, která když se oddělá, tak se dá kočárek předělat na sporťák. Dole pod kočárkem je nákupní košík, boudička se dá stáhnout, kočárek má polohovací opěrku zad i nožiček a nastavitelnou rukojeť. Ty si nepamatuju, přeci jen je to už dávno. Ale vydržel fakt hodně, starší dcera s ním stále chodí na procházky, díky nastavitelné rukojeti s ním jezdí i ta mladší. Je skládací, takže celkem skladný. Anežka ho dostala od našich, myslím, že stál cca 1500Kč (ale rozhodně za ty peníze stojí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
22.7.11 13:44

Ja mam pro malou Jane solo..Je to verna kopie a je krasnej.Jsou to golfky a autosedacka s boudickou,takze menime podle nalady.K tomu je taska na kocarek a kosik pod kocarkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
22.7.11 14:43
hkac píše:
Ahoj. Nám se osvědčilo koupit takový kočárek, který se podobá tomu, s jakým jezdíte (aspoň typ, takže pokud tříkolku, tak tříkolku atp). Anežka se totiž ve všem „opičí“ a dělá vše tak, jak já (mám na rukojeni kroužek na zavěšení a jí jsem ho tam musela taky přidělat), dává plínu jako stínítko, dole pod kočárkem vozí pití pro panenky, protože ona v něm mívá taky..My máme hodně bytelný kočárek s vložnou taškou, která když se oddělá, tak se dá kočárek předělat na sporťák. Dole pod kočárkem je nákupní košík, boudička se dá stáhnout, kočárek má polohovací opěrku zad i nožiček a nastavitelnou rukojeť. Ty si nepamatuju, přeci jen je to už dávno. Ale vydržel fakt hodně, starší dcera s ním stále chodí na procházky, díky nastavitelné rukojeti s ním jezdí i ta mladší. Je skládací, takže celkem skladný. Anežka ho dostala od našich, myslím, že stál cca 1500Kč (ale rozhodně za ty peníze stojí).

To zní slibně a nevíš značku? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.7.11 14:49
vesna píše:
hkac píše:
Ahoj. Nám se osvědčilo koupit takový kočárek, který se podobá tomu, s jakým jezdíte (aspoň typ, takže pokud tříkolku, tak tříkolku atp). Anežka se totiž ve všem „opičí“ a dělá vše tak, jak já (mám na rukojeni kroužek na zavěšení a jí jsem ho tam musela taky přidělat), dává plínu jako stínítko, dole pod kočárkem vozí pití pro panenky, protože ona v něm mívá taky..My máme hodně bytelný kočárek s vložnou taškou, která když se oddělá, tak se dá kočárek předělat na sporťák. Dole pod kočárkem je nákupní košík, boudička se dá stáhnout, kočárek má polohovací opěrku zad i nožiček a nastavitelnou rukojeť. Ty si nepamatuju, přeci jen je to už dávno. Ale vydržel fakt hodně, starší dcera s ním stále chodí na procházky, díky nastavitelné rukojeti s ním jezdí i ta mladší. Je skládací, takže celkem skladný. Anežka ho dostala od našich, myslím, že stál cca 1500Kč (ale rozhodně za ty peníze stojí).
To zní slibně a nevíš značku? :palec:

Bohužel ne, kupovali to naši asi před 4 lety. Ale zkusím se podívat po krabici od něj, tu jsem nedávno někde viděla (ale kde :?: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.7.11 14:58

Tak jsem dokonce našla návod 8-o . Je to Piccolino, ale jak jsem se dívala na net, je jich tam víc a vypadají trochu jinak. Ale podle internetové adresy co tam je uvedená, by to měl být tento .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
22.7.11 15:07
hkac píše:
Tak jsem dokonce našla návod 8-o . Je to Piccolino, ale jak jsem se dívala na net, je jich tam víc a vypadají trochu jinak. Ale podle internetové adresy co tam je uvedená, by to měl být tento .

Supeeer! :palec: Děkujuuuu! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
22.7.11 15:15

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

škoda, že jsem o něm nevěděla dřív. Před 2 měsíci jsem ho viděla u kámošky - je krásný, stabilní, lehk, k němu spousta doplňků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
22.7.11 15:19
Potápka píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…škoda, že jsem o něm nevěděla dřív. Před 2 měsíci jsem ho viděla u kámošky - je krásný, stabilní, lehk, k němu spousta doplňků.

To je kovová nebo plastová konstrukce? Raději bych kovovou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
22.7.11 15:22
Potápka píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…škoda, že jsem o něm nevěděla dřív. Před 2 měsíci jsem ho viděla u kámošky - je krásný, stabilní, lehk, k němu spousta doplňků.

jj souhlasim ,my ho mame a je nadherny.dceři jsou 4 roky ,je vysoka a stale si s nim krasně hraje.myslim,že nam vydrži.ony ty holčičky si už zase tak dlouho s kočárkama nehrajou.ja s nim jezdila snad do 14 :mrgreen: to by s timto nešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.7.11 15:24
Potápka píše:

Ten vypadá dobře, ale jestli jsem dobře pochopila popis na tom MMB, má to zvlášť hlubokou korbu a zvlášť sportovní sedačku. Čili jedno z toho bude muset být doma uskladněno, což třeba u nás nevimnevim, kam bych dala. Ten náš není žádný zázrak ve vymakanosti, ale je fakt bytelný (holky s ním jezdí i doma, neustále do něčeho narážejí a je v provozu už skoro 4 roky). Ale je praktický, přes zimu ho složím a uklidím místo bobů a sáněk :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
22.7.11 16:06
vesna píše:
Potápka píše:
To je kovová nebo plastová konstrukce? Raději bych kovovou. :think:

Jé, tak to netuším, tipla bych, že plastová. Ony ty kovové kočárky jsou asi bytelnější, ale zase těžší a hůř se s nima manipuluje.
My máme do fisher price něco podobného: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a ten je teda taky moc pěkný. Já teda hlavně oceňuju to, že když ho Rozárka někde nechá, tak je lehký na přenesení.
Pak máme ještě dřevěný od Haba - nádhernej kousek, byl super, když malá ještě pořádně nechodila, mohla se v něm i vozit. Ale právě je těžký, takže třeba na zahradě se jí s ním jezdila strašně blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.7.11 22:26

http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/…binace-4-v-1

Madlo je kovové a zbytek tvrzený plast.
Je fakt pevnej a lehkej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek