Kvalitní těhotenské leginy

75
28.12.23 19:24

Kvalitní těhotenské leginy

Ahoj holky, poradíte mi, kde sháníte kvalitní těhotenské leginy, které nejsou průhledné a nestahují přes bříško? Mám na mysli něco typu Lelosi, ale ty jsou dost drahé a nemají kousky vyloženě pro těhotné. Nechci ani takové ty obyčejné bavlněné, které se po dni nošení vytahají. Děkuju ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.12.23 20:22
@TetaTerka píše:
Ahoj holky, poradíte mi, kde sháníte kvalitní těhotenské leginy, které nejsou průhledné a nestahují přes bříško? Mám na mysli něco typu Lelosi, ale ty jsou dost drahé a nemají kousky vyloženě pro těhotné. Nechci ani takové ty obyčejné bavlněné, které se po dni nošení vytahají. Děkuju ❤️

Jednoznačně tyhle :srdce:
https://www.zalando.cz/…28r-q11.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4800
28.12.23 20:35

Jožánek! Jsou naprosto dokonalý. Nosím je s oblibou i teď, už několik měsíců netěhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
28.12.23 20:52
@Hysi píše:
Jožánek! Jsou naprosto dokonalý. Nosím je s oblibou i teď, už několik měsíců netěhotná :)

Souhlasim, ja take :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
28.12.23 20:54

Lelosi jsem nosila i jako těhotná a úplně v pohodě, lepší jsem ještě neměla na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
3.1.24 18:37

Mám jedny od Jožánka a jedny z Lidlu, oboje super. Z Lidlu mají možná menší pás na břiše. Ale jinak oboje super, kvalitní a příjemné. Občas v nich spím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.5.24 14:08

Já mám velmi dobrou zkušenost s legínami z Tchiba. Materiál je pro mě klíčový, takže jsem nad míru spokojená a doporučuji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat