Kvalitní těhotenské leginy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kvalitní těhotenské leginy
Ahoj holky, poradíte mi, kde sháníte kvalitní těhotenské leginy, které nejsou průhledné a nestahují přes bříško? Mám na mysli něco typu Lelosi, ale ty jsou dost drahé a nemají kousky vyloženě pro těhotné. Nechci ani takové ty obyčejné bavlněné, které se po dni nošení vytahají. Děkuju ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@TetaTerka píše:
Ahoj holky, poradíte mi, kde sháníte kvalitní těhotenské leginy, které nejsou průhledné a nestahují přes bříško? Mám na mysli něco typu Lelosi, ale ty jsou dost drahé a nemají kousky vyloženě pro těhotné. Nechci ani takové ty obyčejné bavlněné, které se po dni nošení vytahají. Děkuju ❤️
Jednoznačně tyhle ![]()
https://www.zalando.cz/…28r-q11.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jožánek! Jsou naprosto dokonalý. Nosím je s oblibou i teď, už několik měsíců netěhotná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hysi píše:
Jožánek! Jsou naprosto dokonalý. Nosím je s oblibou i teď, už několik měsíců netěhotná
Souhlasim, ja take ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lelosi jsem nosila i jako těhotná a úplně v pohodě, lepší jsem ještě neměla na sobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jedny od Jožánka a jedny z Lidlu, oboje super. Z Lidlu mají možná menší pás na břiše. Ale jinak oboje super, kvalitní a příjemné. Občas v nich spím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám velmi dobrou zkušenost s legínami z Tchiba. Materiál je pro mě klíčový, takže jsem nad míru spokojená a doporučuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit