Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky jsem čtvrtý den po kyretáži v 5t. Zajímalo by mě kdy přijde ms? A jak dlouho jste špinily? Moc děkuji za odpověď.
Ahoj. Já byla na kyretáži ve 13tt, jak dlouho jsem špinila si nepamatuju, ale myslím, že cca 2 týdny. První MS přišla po 35 dnech, doktor říkal, že by měla přijít někdy v rozmezí 4-6 týdnů po zákroku.
Moc děkuji já byla poprvé tak mě to zajímalo dr v nemocnici my řekly že po první ms můžeme sexovat a snažení asi po třech měsících že?
Já jsem měla revizi v 8tt, něco přes týden jsem špinila a ms přišla až po 8 týdnech.
Melounek píše:
Moc děkuji já byla poprvé tak mě to zajímalo dr v nemocnici my řekly že po první ms můžeme sexovat a snažení asi po třech měsících že?
Ahoj, já špinila 4 týdny a MS ještě nedošla… za pár dnů to bude 6 týdnů… je to fakt individuální…
gabi.design píše:Melounek píše:Mě řekli, že mám dodržet klasické šestinedělí, takže se nekoupat, nepoužívat tampony a nesexovat. Nevydržela jsem to, sexovali jsme asi po třech týdnech a jak přišla MS, tak jsem s už i koupala. Se snažením je to individuelní, někdo říká tři měsíce, někdo půl roku, ale chvilku by se asi počkat mělo kvůli sliznici.
Mě řekly že po první ms můžeme sexovat já právě počítala taky se šestinedělím a nic
V pátek jdu ke svému dr tak se dozvím víc. Moc děkuji za odpovědi.