Lahev “ala rajec”

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
30.1.18 14:49

Lahev “ala rajec”

Ahoj. Nevíte někdo o dětské láhvi, která by měla pitko na stejném principu jako mají lahve Rájec? Tj. tvrdé pitko a membránu, takže pití se nerozlévá? Chtěla bych malé koupit nejakou pořádnou lahev, ať pořad nekupuju PETky. Hledala jsem už všude možně, ale bez úspěchu, tak třeba někdo bude mít tip. Předem všem děkuji.

Edit: specifikace lahve :)

Příspěvek upraven 30.01.18 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13903
30.1.18 14:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
30.1.18 14:57

Kubík Play má stejné (na lahvi teda musí být napsané „víčko nekape“ - dříve ho měli bez té membrány).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.1.18 15:10

@mooch @Zireael holky Dekuji, ale ja právě nemyslím PETku, ale nějakou pořádnou lahev. Nechci právě pořad kupovat ty PETky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
30.1.18 15:13

@Zireael @mooch Ja myslim ze zakladatelka se ptala na neco jineho, nez na dalsi druh „piticek“. :nevim:
Zakladatelko bohuzel neporadim, my pouzivame vzdy par dni lahev od kubika, pak vyhodime a koupime novou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
30.1.18 15:15

Ale Rájec je taky PETka, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.1.18 15:21

Myslim, ze v DM jsem videla.

Ale ja osobne bych to ditku na pravidelne piti nedavala, nici to patro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
30.1.18 15:33

@ancic279 nasi kluci 2 a 4 let taky na cestach hodne jedou v PET kach :nevim: pouzivame jupik, kubik, rajec opakovane, pak vyhodim. odpada tim myti spatne dostupnych mist. jinak jeste pouzivame od Nuk, je to podobne, proste jako na klasickych sportovnich lahvich to pitko vytahnes zubama, neprotyka.
 http://www.nuk-cz.cz/detske-lahve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.18 15:40

Silikonová láhev Squeasy
Dá se do ní dát i přesnídávka i pití, já tam teda tu přesnídávku zapomněla a když jsem ji v létě po 14 dnech našla tak jsem to vyhodila i s lahví :oops: takze jsme ji neměli moc dlouho. Podrobnosti si nepamatuju. Pítko má membránu jako Rájec, ale celá lahvička je měkká, což má i nevýhody, třeba když se jí dítě rozhodne použít jako vodní pistoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.1.18 17:23

@mooch ano je to petka a ja bych pravé chtěla koupit lahev, kterou bude mít dlouho a ne kupovat petky. Psala jsem to tak pro přirovnání typu pitka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.1.18 17:26

@peta81 taky to ted dělám tak, ale vadí mi to stále kupovali nového plastu. Vytahovací zubama by malá zatim asi nedávala. Ale později se na ne podívám. Dekuji.
Edit: reakce na jinou uživatelům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.1.18 17:29

@malytlustyhroch Dekuji, podívám se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí