Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Dobrý den,
od soboty máme teploty 38 a v neděli začal suchý štěkavý kašel. V pondělí u doktorky potvrzena Laryngitida.Teploty byly do úterý ráno. Jenže se nám vrátili v noci ze středy na čtvrtek zvýšené kolem 38 a do toho přišla rýma.
Je možné, že se teploty mohou vrátit nebo mohou souviset s tím, že nastoupila rýma.? Kašel je už lepší trochu vlhký.
Ale ty teploty se mi nějak nezdají.
Zítra půjdeme k doktorce.
Je to normální. Laryngitida se většinou objeví na začátku nějakého nachlazení, které se rozjede dál. K doktorce bych se zvýšenou teplotou a rýmou nechodila, abyste si neodnesli ještě něco horšího.
Dvoufázový průběh teplotní křivky může značit možnou bakteriální superinfekci.
Ano je to normální, byla jsem s dcerou v nemocnici s laryngitidou, za 2 dny nás pustili a teplota přišla až za 3 dny. Volala jsem do nemocnice protože jsem se taky bála ale je to v pohodě.
@Doctus Takže to znamená kontrola u doktora. A nasazení antibiotik? Díky
@Anonymní píše:
akže to znamená kontrola u doktora. A nasazení antibiotik? Díky
ATB hned ne, ale kontrolu by to chtělo, pokud horečky z druhé vlny neodezněly.
Dobrý den,
od soboty máme teploty 38 a v neděli začal suchý štěkavý kašel. V pondělí u doktorky potvrzena Laryngitida.
Teploty byly do úterý ráno. Jenže se nám vrátili v noci ze středy na čtvrtek zvýšené kolem 38 a do toho přišla rýma.
Je možné, že se teploty mohou vrátit nebo mohou souviset s tím, že nastoupila rýma.? Kašel je už lepší trochu vlhký.
Ale ty teploty se mi nějak nezdají.
Zítra půjdeme k doktorce.