Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, mám 7mi měsíční dceru, která od narození chrochtá, tím že se to vždy nachvilku zlepšilo jsme se shodli s pediatričkou na zadní rýmě. Teď už chrochta v kuse 4 měsíce a do toho kašle. Zítra jdeme na ORL a jsem z toho dost nervózní. Je tu někdo kdo má prcka s Laryngomalácií? Může u toho být i ten kašel? Popřípadě napadá vás co by to mohlo být jiného? Jinak CRP v normě, výtěry čistý, poslech taky ☺️
@Betulinek5 píše:
Ahoj, mám 7mi měsíční dceru, která od narození chrochtá, tím že se to vždy nachvilku zlepšilo jsme se shodli s pediatričkou na zadní rýmě. Teď už chrochta v kuse 4 měsíce a do toho kašle. Zítra jdeme na ORL a jsem z toho dost nervózní. Je tu někdo kdo má prcka s Laryngomalácií? Může u toho být i ten kašel? Popřípadě napadá vás co by to mohlo být jiného? Jinak CRP v normě, výtěry čistý, poslech taky ☺️
zítra jdete na ORL, tak nevymýšlej diagnózy po netu
Hledám tu někoho, kdo si tím třeba prošel. Doktorka mi řekla, že s nejvyšší pravděpodobností to je tohle. Chtěla bych vědět, jak to postupovalo, kdy jim to skončilo, zda museli na operaci a tak dál. Nehledám tu nějakou nepříjemnou pindu, která se blbě vyspala. Řeším to už 7 měsíců, tak pardon, že se obracím i sem.
@Betulinek5
Tu blbou pindu si odpusť
hledat někoho kdo si tím prošel, když ani nevíš čím? Nevydržíš jeden den, kde se dozvíš přesnou dg.?
Tady není lékařské konzilium
Laryngomalacie není až tolik raritní, naštěstí je to vcelku malé „zlo“, stav se upraví sám i bez jakékoliv léčby (upřímně totiž ani žádná speciální „léčba“ tohoto stavu není, kromě watch&wait strategie).
Dobry den, snad odpovite.. resim to same, uz pul roku. Potvrdila se laryngomalacie? Znervoznuje me totiz ten kasel.. kasle celkem casto…
Dekuji za odpoved.
@Betulinek5
Dobry den, potvrdila se laryngomalacie? Dcera ma ty same priznaky, uz pul roku.. ale nikde o tom kasli nic nepisou:(