Laryngomalácie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
23.3.23 08:37

Laryngomalácie?

Ahoj, mám 7mi měsíční dceru, která od narození chrochtá, tím že se to vždy nachvilku zlepšilo jsme se shodli s pediatričkou na zadní rýmě. Teď už chrochta v kuse 4 měsíce a do toho kašle. Zítra jdeme na ORL a jsem z toho dost nervózní. Je tu někdo kdo má prcka s Laryngomalácií? Může u toho být i ten kašel? Popřípadě napadá vás co by to mohlo být jiného? Jinak CRP v normě, výtěry čistý, poslech taky ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76001
23.3.23 08:47
@Betulinek5 píše:
Ahoj, mám 7mi měsíční dceru, která od narození chrochtá, tím že se to vždy nachvilku zlepšilo jsme se shodli s pediatričkou na zadní rýmě. Teď už chrochta v kuse 4 měsíce a do toho kašle. Zítra jdeme na ORL a jsem z toho dost nervózní. Je tu někdo kdo má prcka s Laryngomalácií? Může u toho být i ten kašel? Popřípadě napadá vás co by to mohlo být jiného? Jinak CRP v normě, výtěry čistý, poslech taky ☺️

zítra jdete na ORL, tak nevymýšlej diagnózy po netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.3.23 09:25

Hledám tu někoho, kdo si tím třeba prošel. Doktorka mi řekla, že s nejvyšší pravděpodobností to je tohle. Chtěla bych vědět, jak to postupovalo, kdy jim to skončilo, zda museli na operaci a tak dál. Nehledám tu nějakou nepříjemnou pindu, která se blbě vyspala. Řeším to už 7 měsíců, tak pardon, že se obracím i sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18256
23.3.23 10:33

@Betulinek5

Tu blbou pindu si odpusť

hledat někoho kdo si tím prošel, když ani nevíš čím? Nevydržíš jeden den, kde se dozvíš přesnou dg.?
Tady není lékařské konzilium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9725
23.3.23 11:01

Laryngomalacie není až tolik raritní, naštěstí je to vcelku malé „zlo“, stav se upraví sám i bez jakékoliv léčby (upřímně totiž ani žádná speciální „léčba“ tohoto stavu není, kromě watch&wait strategie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.24 06:06

Dobry den, snad odpovite.. resim to same, uz pul roku. Potvrdila se laryngomalacie? Znervoznuje me totiz ten kasel.. kasle celkem casto…
Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.24 06:07

@Betulinek5
Dobry den, potvrdila se laryngomalacie? Dcera ma ty same priznaky, uz pul roku.. ale nikde o tom kasli nic nepisou:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí