Látkování atopika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Capelucia
16.8.21 17:16

Já tedy žádnou sušičku nemám a kalhotovky schnou opravdu rychle - klidně teď jenom pár hodin, vkládačky jak který ale nezdá se mi, že by bambus schnul dlouho - na druhý den normálně používám. Teď venku tak půl dne. Jedině nemám ráda AIO - mám pár a ty schnou věčnost, když nejsou venku, klidně 3 dny.

• Citovat
  • Upravit
10461
16.8.21 17:17

@ShuiXian froté rozhodně být problém může. Já jsem látkovala atopiky (pouze lehká forma) v podstatě jen se čtverci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.21 17:29

Zkoušela jste častěji přebalovat? Po 2-3 hodinách já na čtverce (a to i s vkladackou) příliš dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
16.8.21 17:36

@ShuiXian No ono pozor i na tu savost čtverců, s obrázky vetsinou zrovna moc nesají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.8.21 17:50
@Micilin píše:
@ShuiXian No ono pozor i na tu savost čtverců, s obrázky vetsinou zrovna moc nesají :(

Sakra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.8.21 18:00
@Tereza Košnarová píše:
Zkoušela jste častěji přebalovat? Po 2-3 hodinách já na čtverce (a to i s vkladackou) příliš dlouho.

Po dvou hodinách je dlouho? Častěji si to nedovedu představit, to bych chudáka musela pořád budit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.8.21 18:18
@ShuiXian píše:
@Kukacka123 Denkmit Ultra Sensitive. Má to pod plínou a na stehnech, kde je ještě kůže v kontaktu s okrajem plíny.

Klidne bych byt tebou zkusila neco jineho, treba zrovna tenhle praci prostredek vadi. V DM maji i Frosch Baby. Ja teda pouzivam gel (maji i prac. prasek, ale nemam ozkouseno), ale je skvely, pekne pere. Plus davat machani navic, pripadne do machani (prvniho) ocet nebo sodny roztok. Vymacha to zbytky praciho prostredku, ale nesmrdi to z toho. Pak jeste jedno machani jen vodou. Za pokus nic nedas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.8.21 19:16

@Hoa Mai Jak často si se čtverci přebalovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.8.21 19:21

@Kukacka123 Frosh má prášek baby? Toho jsem si nikdy nevšimla :D Super, vyzkouším. Jinak ocet nebo kyselé máchadlo dávám při máchání které probíhá automaticky po praní a pak ještě zapínám extra program jen máchání+odstředění (je ovšem otázka, kde je při takovém praní ta ekologie látkování :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.8.21 19:23
@ShuiXian píše:
Po dvou hodinách je dlouho? Častěji si to nedovedu představit, to bych chudáka musela pořád budit 8o

Jen v době bdění. Miminka většinou čurají až ke konci spaní. A mě to teda taky přijde dlouho, já jsem přebalovala tak co hodinu, hodinu a půl, když byly děti vzhůru. Důležité taky je nechávat děti mezi přebalováními s holým zadečkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
16.8.21 19:43

Me napada, pokud ti neni lito rozstrihat dve tri plinky.. tak zkusit alespon z jedny strihnout tvar ty plinky haipa pastelky a dat mu tu strihlou jako prvni vrstvu na telo, pak tu klasickou plinku a nakonec pak ty svrhnacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.8.21 19:57
@ShuiXian píše:
@Kukacka123 Frosh má prášek baby? Toho jsem si nikdy nevšimla :D Super, vyzkouším. Jinak ocet nebo kyselé máchadlo dávám při máchání které probíhá automaticky po praní a pak ještě zapínám extra program jen máchání+odstředění (je ovšem otázka, kde je při takovém praní ta ekologie látkování :think: )

Nema to zas tak dlouho :)
Jako s tou ekologii chapu, ale tady jde treba jen o nejaky casovy usek, nez to zas bude dobry. Vetsine detem ten ekzem casem mizi. A treba pomuze jen tam zmena prac. prostredku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.8.21 20:16

@Kukacka123 Nevim, mě ten ekzém co mám od třech měsíců ještě úplně nezmizel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.8.21 20:20
@ShuiXian píše:
@Kukacka123 Nevim, mě ten ekzém co mám od třech měsíců ještě úplně nezmizel :mrgreen:

Psala jsem vetsine, ne vsem ;)

Dcera mela taky ekzem (teda z kvasinky) a zmizel ji - spravna strava (i moje pri kojeni), obleceni, prani, mazani,…

Ale pokud ho mas ty, je tam vetsi predpoklad, ze to zdedi, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.8.21 11:24

Děkuju všem za rady. Ještě jsem nevyzkoušela jiný prášek, praní mě čeká dneska. Pokud ani to nezabere, zkusím nějaké plenky ušít a vyzkoušet jaká dotyková vrstva bude sedět.
Ty s „volánkem“ kolem nožiček mi přijdou střihově lepší jak Pastelky u kterých je na stehnech opřený tvrdý okraj pleny. Jsem na to zvědavá s vlastně se na to šití těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí