Jaké lednice byste doporučili
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lednice - doporucte
Ahoj holky,
Potrebuji koupit novou lednici narychlo:-( totalne odesla ta co mame doma. Rozpocet do 10.000, aby mela i mrazak a aby to byla aapon A++. Divala jsem se uz na heurece, ale jeste bych brala i nejake osvedcene tipy:-)
Diky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme Gorenji, během 7 let, co ji máme, nebyl žádný problém. Mají ji i moji rodiče (přes 10 let) a také stále jede bez jakýchkoliv potíží. Cenove vycházela tech cca 10 tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Whirpool, dole 3 šuplíky mrazák, nahoře lednice, vysoká… kupovali jsme bílou do bytu, před asi 10-12? lety. Nechali jsme ji pak tchyni, takže lednice pořád funguje, do domečku jsme si koupili téměř tu stejnou, jen v nerezu a ta už nám tu běží taky skoro 6 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme byli hodně limitovaní rozměrem, tak jsme vzali Amicu. Máme ji teda zatím měsíc, ale dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem před lety porovnávala lednice, tak se stejnými rozměry měla největší vnitřní objem lednice Elektrolux. Jede mi v bytě již 11 let. Cenově byla teda lehce přes 10 000, ale je vysoká 2 m. Záleží, jak velkou budeš kupovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Electrolux 12 let (mrazák 3 šuplíky dole, nahoře lednice) a doufám, že to ještě aspoň rok vydrží, než se přestěhujeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Samsung se zárukou na motor na 10 let. Kupovala jsem jí před 2 lety a naprostá spokojenost. Myslím, že si určitě vybereš, dnes je toho na trhu hodně. Jediný co ti můžu doporučit - neber si mrazák s lednicí aby byla lednice umístěná dole. Moje tchýně jí má a už jí rozčiluje pořád se ohýbat někam do útrob k zemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit