Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Chci se zeptat jestli nekdo nema zkušenost s Lednicko Valtickym arealem. Kam na výlet, ubytování atd. Nebo budu moc rada pokud poradite kam na víkend s 5 měsíčním prckem. Kde jsou cesty na kočárek apod. Díky moc
@Sofie92
Lednicko-valticky areal ja na vikend super (klidne i na dyl), nez to cele obejdete, tak mate co delat ![]()
ja mam tu oblast hrozne rada. hned bych jela.
Ahoj já kousek od Lednice bydlím. Okolí je krásné a s ubytováním si myslím taky nebude problém.
Lednicko Valticky Areal je naprosto uzasny! Vracim se tam kazdy rok minimalne 5×! Perfektni je samotna Lednice, Minaret, Januv hradek, zamek, cely areal u zamku. Pak kousek vedle Valtice. Cesty jsou vhodne i pro kocarek. S ubytkem neporadim. Bydlime vzdy u kamarada. Jinak nedoporucuji restauraci u Tlustych ![]()
Mapka i info o vsech castech arealu:
http://www.lednicko-valticky-areal.cz/mapa.php
A uprimne zavidim vsem co bydli v teto oblasti. Miluji ten kraj a hrozne dobre se tam citim ![]()
Děkuji jste moc hodné. Možná píšu zmateně, ale píšu z mobilu a vidím vždy polovinu toho co napisu. My máme rádi Šumavu, ale tam ten terén moc na kočárek není.
@Sofie92 Bych to viděla na takovou tu klasiku - Apollo, Tři grácie, Janův hrad, Rendez-vous, Hraniční zámeček. A pak třeba Valtice.
Klidně se ptej, v Lednici jsem studovala, znám to tam celkem dobře.
Ahoj, já byla letos (před měsícem )sama s dvouletý v Lednici na týden. Ubytovaná v penzionu Lednice Korábovi, moc pěkný penzion, zahrada, čisto, pískoviště, hračky, BAZÉN! Rodinný penzion -velmi příjemná, ochotná paní-levně!!!
Jiank výlety jsme měli každý den dopol i odpol -hodně park, lodičkou na minaret, zpět třeba s koníčkama, pak taky na Janův hrad, vystoupení dravců je moc hezké -ale to je taková klasika. Víc nic extra neporadím. My si to uživali i bez nějakých extra výletů daleko.
No my jsme spíš na výlety do přírody.
navíc synovi je 5,5 měsíce ještě je mu jedno kam jede ![]()
Já bydlim hned za Lednici a určitě nebo problém kam zajít..jak vypsala @MiskaKosa vidět, že to tu zná dobře
Mám ráda Valtice-zamek, navíc ve Valticích přes sezonu jsou o víkendech různé akce..A pokud bude auto, můžete do blízkého Hodonína do Zoo
@Sofie92 píše:
No my jsme spíš na výlety do přírody.navíc synovi je 5,5 měsíce ještě je mu jedno kam jede
vsak tam mas prirody vsude kolem
prave v tomhle je to super - prohlidnes park, projedes se na lodicce a pak muzes jit volnou prirodou treba hodinu k dalsimu zamecku.
Aha já kdyz jsem to tak četla tak mi přišlo, že to je samé rušné místo. Manžel by prasknul vzteky kdybych ho tahala po městě a zamkach.
![]()
@Jakubík píše:
Já bydlim hned za Lednici a určitě nebo problém kam zajít..jak vypsala @MiskaKosa vidět, že to tu zná dobřeMám ráda Valtice-zamek, navíc ve Valticích přes sezonu jsou o víkendech různé akce..A pokud bude auto, můžete do blízkého Hodonína do Zoo
Jizni Morava se proste neomrzi
jedeme na den do Mikulova, pak na den do Lednice, za kamaradem do Vrbice, a nesmim opomenout - vymeteme kazdej festivalek otevrenych sklipku, takze znam kde co
![]()