Lednice - výlety

3165
22.7.13 12:37

Lednice výlety

Ahoj,

Chci se zeptat jestli nekdo nema zkušenost s Lednicko Valtickym arealem. Kam na výlet, ubytování atd. Nebo budu moc rada pokud poradite kam na víkend s 5 měsíčním prckem. Kde jsou cesty na kočárek apod. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
22.7.13 12:40

@Sofie92
Lednicko-valticky areal ja na vikend super (klidne i na dyl), nez to cele obejdete, tak mate co delat ;)
ja mam tu oblast hrozne rada. hned bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104

Ahoj já kousek od Lednice bydlím. Okolí je krásné a s ubytováním si myslím taky nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256

Lednicko Valticky Areal je naprosto uzasny! Vracim se tam kazdy rok minimalne 5×! Perfektni je samotna Lednice, Minaret, Januv hradek, zamek, cely areal u zamku. Pak kousek vedle Valtice. Cesty jsou vhodne i pro kocarek. S ubytkem neporadim. Bydlime vzdy u kamarada. Jinak nedoporucuji restauraci u Tlustych :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.7.13 12:41

Mapka i info o vsech castech arealu:
http://www.lednicko-valticky-areal.cz/mapa.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.7.13 12:42

A uprimne zavidim vsem co bydli v teto oblasti. Miluji ten kraj a hrozne dobre se tam citim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.7.13 12:42

Děkuji jste moc hodné. Možná píšu zmateně, ale píšu z mobilu a vidím vždy polovinu toho co napisu. My máme rádi Šumavu, ale tam ten terén moc na kočárek není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
22.7.13 12:43

@Sofie92 Bych to viděla na takovou tu klasiku - Apollo, Tři grácie, Janův hrad, Rendez-vous, Hraniční zámeček. A pak třeba Valtice.
Klidně se ptej, v Lednici jsem studovala, znám to tam celkem dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.7.13 12:45

Ahoj, já byla letos (před měsícem )sama s dvouletý v Lednici na týden. Ubytovaná v penzionu Lednice Korábovi, moc pěkný penzion, zahrada, čisto, pískoviště, hračky, BAZÉN! Rodinný penzion -velmi příjemná, ochotná paní-levně!!!
Jiank výlety jsme měli každý den dopol i odpol -hodně park, lodičkou na minaret, zpět třeba s koníčkama, pak taky na Janův hrad, vystoupení dravců je moc hezké -ale to je taková klasika. Víc nic extra neporadím. My si to uživali i bez nějakých extra výletů daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.7.13 12:46

To jsem rada hned večer se podívám na ubytování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.7.13 12:48

No my jsme spíš na výlety do přírody. :-) navíc synovi je 5,5 měsíce ještě je mu jedno kam jede :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
22.7.13 12:50

Já bydlim hned za Lednici a určitě nebo problém kam zajít..jak vypsala @MiskaKosa vidět, že to tu zná dobře :-) Mám ráda Valtice-zamek, navíc ve Valticích přes sezonu jsou o víkendech různé akce..A pokud bude auto, můžete do blízkého Hodonína do Zoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.7.13 12:53
@Sofie92 píše:
No my jsme spíš na výlety do přírody. :-) navíc synovi je 5,5 měsíce ještě je mu jedno kam jede :-D

vsak tam mas prirody vsude kolem ;) prave v tomhle je to super - prohlidnes park, projedes se na lodicce a pak muzes jit volnou prirodou treba hodinu k dalsimu zamecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.7.13 12:55

Aha já kdyz jsem to tak četla tak mi přišlo, že to je samé rušné místo. Manžel by prasknul vzteky kdybych ho tahala po městě a zamkach. :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.7.13 12:57
@Jakubík píše:
Já bydlim hned za Lednici a určitě nebo problém kam zajít..jak vypsala @MiskaKosa vidět, že to tu zná dobře :-) Mám ráda Valtice-zamek, navíc ve Valticích přes sezonu jsou o víkendech různé akce..A pokud bude auto, můžete do blízkého Hodonína do Zoo

Jizni Morava se proste neomrzi ;) jedeme na den do Mikulova, pak na den do Lednice, za kamaradem do Vrbice, a nesmim opomenout - vymeteme kazdej festivalek otevrenych sklipku, takze znam kde co ;) :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí