Ledničky BEKO

585
24.1.13 22:03

Ledničky BEKO

Ahoj holky..

mám dotaz.. momentálně si necháváme dělat kuchyň do baráku, všechny spotřebiče mám BOSH, a americkou lednici (bez sloupků uvnitř) dělá zřejmě jen BEKO, co jsem tak našla.

Máte někdo zkušenosti s lednicemi této značky? Hlučnost udávají 43 decibelů, není to moc? Nevyznám se v tom…

Přihazuji odkaz http://www.datart.cz/…34620-X.html#… .. Popř. kdo máte zkušenosti i se značkou BOSH, jedná se o troubu - samočistící, indukční varnou desku, mikrovlnu a myčku, jak jste spokojení?

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
24.1.13 22:07

Já mám jedničku i pračku BEKO a maximální spokojenost

• Citovat
  • Upravit
31672
24.1.13 22:10

Tak onio v dnešní době to je jedno, denska se všechny spotřebiče dělají tak, aby se těsně po záruce rozbily, a člověk musel kupovat nový :pocitac: :cert: jinak když jsme tu měli v prosinci opraváře na pračku, tak to, že všechno vydrží max 5 let potvrdil, ale také řekl, že při slově Beko se mu otevírá kudla v kapse..nevím proč, kvalita asi nic moc, ale to bohužel dneska není u ničeho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.1.13 22:12

Ja mela lednici BEKO a nikdy vic uz bych ji nechtela..Odesla nam a mela jen dva a pul roku necelych.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.1.13 22:30

Mám ledničku a pračku BEKO a jsem spokojená. Jen pračka je asi trochu hlučnější, než uváděli, ale nevadí mi to, zavřu dveře do koupelny a je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
24.1.13 22:30

My mame taky ledničku Beko teď sou to přesně dva roky a zatim žadnej problem a doufam že ještě dlouho nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30829
24.1.13 22:32

Já mám malý mrazák Beko a v prodejně mi pán říkal, že to nikomu nedoporučuje, protože sice mají dobrou spotřebu, ale na izolace prý používají o hodně horší materiáy než třeba Liebher, takže to má malou životnost a hůře to izoluje. Prý :-) mě to bylo jedno mám to jako druhej mrazák, tak jsem brala dobrý poměr cena/výkon. Tipla bych, že to bude užitkovka, žádná extra kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.1.13 22:34

Meme Beko lednici a myslim ze mycku a nemame zadne problemy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
24.1.13 22:59

Tak pred 2,5 lety jsme si pořídili americkou lednici Belo a jsme velmi spokojeni, všichni ji obdivuji. Od té doby jinou značku nechceme. Hlučná asi je ale je to o zvyku, rozhodně bych nemenila. Též velká spokojenost s prackou a ještě větší s myckou. :srdce: I LOVE BEKO :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
25.1.13 00:08

Taky mame lednicku a ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.1.13 10:46

Pracovala jsem 3 roky v elektru a tuto značku jsem opravdu nerada prodávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
10.5.13 15:19

Mame lednicku beko 5 let a naprosta spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
10.5.13 16:57

Popravdě, když si koupím ledničku za 6 tisíc a pračku za 5 tisíc, tak je jasné, že to mám na pár let, typuji tak na 3, možná 4 roky. Ale myslím si, že poměr cena / kvalita je odpovídající…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
19.5.14 08:03

Lednice už čtvrtým rokem, to samé pračka a myčka šlape už rokem druhým. Jsme opravdu spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
19.5.14 20:22

@kolik u nás pračka i lednička 3.rok a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí