Legíny pro kluka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
My jim rikame dlouhy spodky. Me zas pripada divny kluk v puncochacich. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bella1988 píše:
Já nevím, ale kluk v leginách? Mně to příjde divný
v leginach nejakych tenkych to kadopadne i pro me divne je, ale ty puncochacove to je neco uplne jineho ![]()
http://www.bazos.cz/…31030326.jpg
Příspěvek upraven 24.01.14 v 16:35
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup no jo já pod slovem legíny beru opravdu legíny
třeba to co já nosím k sukni nebo jsem koupila pro malou k šatečkům
punčocháčové mě nenapadly
- Citovat
- Upravit
@petulatko píše:
@Klarindas muzu se zeptat, na co nosi kluci leginy? Nerypu, fakt se ptam. Jako spodky nebo jako jen tak?
Můj syn nosí s lebkama normálně jako jen tak, stejně jako holky. Na punkera no ![]()
Edit: něco podobného ![]()
Příspěvek upraven 24.01.14 v 16:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, já nedávám punčocháče ani holce, neb se nadají koupit v odpovídající velikosti:)
legíny nepadaj, nelezou hlavně nemají ty příšerné šlapky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jinde to nazývají i kamaše a to už zní líp. Mě se to na dětech taky líbí a je to i praktické. viděla jsem je v HMku, v TCm a máme i od voxx a ty jsou fakt parádní, jen drahé. Jo a koupila jsem i design socks, ale katastrofa, po třech vypráních se začaly párat a žmolkovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud jsou to kamaše pak dobrý, ale jinak bych to klukovi v životě nedala, notabene ne s obrázkama jako kaťata
- Citovat
- Upravit
My tomu říkáme spodky a taky nosí místo punčocháčů. Třeba Next vůbec klučičí punčochy nevede, tam se nosí jedině spodky, nepřijde mi to vůbec hloupé. Můj muž nosí taky funkční spodky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll ale to jo, to je něco jinýho.. než jsem myslela já, když se řeknou legíny - představím si kalhoty co ti přesně obepnou nohy a zdůrazní křívky
![]()
- Citovat
- Upravit
@Bella1988 píše:
Tak pokud jsou to kamaše pak dobrý, ale jinak bych to klukovi v životě nedala, notabene ne s obrázkama jako kaťata
ja taky ne s obrazkama jako gate ![]()
- Citovat
- Upravit
Jasně že místo punčocháčů. Obačas dávám do školky misto tepláků, k tomu ponožky.. Když jdou ven, tak je pro učitelky snadnější jím na to navlíknout jen kalhoty, než je celé převlíkat z tepláků, do punčocháčů a ještě kalhot… Ve školce jsem to viděla na cca 4 chlapečcích. Vizuláně to oblečené vypadá jako punčocháče. Kdo neví, nepozná.
K sukním to kluci samozřejmě nenosí, pokud Vás napadlo toto
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janicce
no jasně napadlo nás, že kluci nosí sukně
jde o to, že třeba já to znám pod názvem kamaše a ne legíny.
- Citovat
- Upravit
Já nevím, ale kluk v leginách? Mně to příjde divný