Legíny pro kluka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Legíny pro kluka
Ahoj, nevíte kde mají legíny pro kluky? Bud na naetu nebo v nějakém řetězci, ideálně s autama:-))
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kupovala jsem v Tchibo, ale jsou termolegíny. Syn je nosí na cvičení overbally. Jsou modré a tmavě modré s pruhy. 2ks.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarindas muzu se zeptat, na co nosi kluci leginy? Nerypu, fakt se ptam. Jako spodky nebo jako jen tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naposledy jsem koupila v lidlu, jsou teda prý holčičí, ale barva zelená.
@petulatko místo punčocháčů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulatko píše:
@Klarindas muzu se zeptat, na co nosi kluci leginy? Nerypu, fakt se ptam. Jako spodky nebo jako jen tak?
Místo punčoch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn také nosí termolegíny z Tchiba. Nosíme je jako punčocháče nebo na doma místo tepláků. Máme je velice rádi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala termolegíny v Kiku, celé šedivé, jsme s nimi moc spokojeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarindas píše:
Ahoj, nevíte kde mají legíny pro kluky? Bud na naetu nebo v nějakém řetězci, ideálně s autama:-))Díky
Tady to jsem viděla na FB, ale jsou jen pruhované a jednobarevné.
https://www.facebook.com/photo.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa @Renatt jo tak to chapu. Ja mam holku a ta nosi leginy prave porad a k tomu delsi tricko, tak jsem si to na klukovi moc neumela predstavit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulatko píše:
jako puncochace bez slapek ![]()
- Citovat
- Upravit
@petulatko jj místo punčocháčů pod kalhoty, kluk musí mít 100% bavlnu jinak se uškrábe a sehnat punčocháče bez příměsy je hrůza a ještě vypadají jako se nosily za mě/nás
vroubky a vytahaná kolena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulatko Doma místo tepláků, neb mu na rozdíl od nich nepadají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit