Lego - které mají děti nejraději?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4244
3.12.11 23:07

My nakupujeme tady www.hracky-kong.cz mají tam snad všechno a když ne tak objednají a o pár dnů to tam je. Jsme z Ostravy a mají tady prodejnu, takže je to levnější než s poštovným =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.12.11 23:14

ja jsem malemu koupila lego duplo cars v akci :) hral si s nim u kamaradky. jinak mam tedka v bambuli akci do nedele, pokud mas tu jejich kartu tak 20% na lega a to i zlevneny :) http://www.ok-hracky.cz/…up168028.php koupila jsem ho za 400 po sleve uz bylo jednou zlevneny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.12.11 23:44

U nás také frčí Duplo, už hooodně dlouho :palec:
Nejoblíbenější je rovněž stavění komínů, dále posazování panáčků do autíček a na zvířátka (která mají na sobě ten nopík) Řazení zvířátek vedle sebe na podložku. No a kytičky na prstech jsou jasná věc :mrgreen:
A velký hit je Duplo Dino - máme brontosaura (snad je to on :think: ) a jeho mládě ve vajíčku. A tuto sadu úplně zbožňuje :* Jen už se tedy nevyrábí, tak jsem moc neporadila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.12.11 23:49

Jo a ještě je oblíbená sada pošťák na motorce - motorka je skvělá, pořád na ni nasazuje panáčky a má moc ráda vhazování dopisu do schránky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
3.12.11 23:56

Jo u nás taky vede Duplo. Máme zvířata, panáčky, ale vede červený traktůrek s přívěsem a vídle :-) A kytky na prstech byli taky v kurzu před půl rokem :-)Z kostech ho baví hledat stejné barvičky a skládat je na sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.12.11 08:13

Tak u nás je to podle toho, naco má malej náladu :-D Ale miluje krmení krokodýla (z krmení v ZOO) vším a všema (takže krokodýl žere rybu ze sady „Fishing trip“, ošetřovatele ze ZOO, žirafu, medvěda, prostě všechno :mrgreen: ). Vidle měly taky ohromnej úspěch, ale teď už jsem je dlouho neviděla… (by mě zajímalo, kam je schoval) :pocitac: Pak má ještě sadu Cars… po pravdě jsem se vlastně nesetkala s legem, který by ho nebavilo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
4.12.11 08:21

My máme zatím jen malou krabičku Moje první sada, kurník a farmářovu čtyřkolku a velkou podložku na stavění, ale Ježíšek přinese bednu se základními kostakmi plus něco navíc, tak už se těšíííím, budeme stavět spolu =) nadchly mě zatím vláčky a to stanování nevypadá špatně, ale nevím jestli by náš malý chápal co je stan a kanoe a tak =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.12.11 08:31

Však dokupovat můžete pořád :-D Náš prcek do stanu cpal pořád toho medvěda :nevim: :mrgreen: a panáčky do kanoe :-) A hodně ho baví ten rybářskej prut, když nad tím tak přemýšlím, s ním pořád něco „loví“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
4.12.11 09:01

No to je fakt, ale škoda, že je to tak drahé, bych se ani nezlobila kdyby to bylo levnější, ty větší sady stojí tisíce =(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.12.11 09:11

Zase je to nezničitelný skoro :-D (Kolikrát já už dupla nebo si klekla na kostičku… a nepovolí a nepovolí potvora :-D :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.12.11 09:12

My vždycky koupíme něco nového na narozky/vánoce a v průběhu roku dokupujeme použité…
Protože je to fakt drahé. Ale stojí to za to=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.12.11 09:20
Pipet píše:
My vždycky koupíme něco nového na narozky/vánoce a v průběhu roku dokupujeme použité…
Protože je to fakt drahé. Ale stojí to za to=)

my když jsme to přepočítávali, tak kolikrát se to použitý ani nevyplatí, pokud člověk vychytá nějakou akci (nedávno měli v tescu 50% na všechno lego nebo teď v Bille za Billa body) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
4.12.11 14:21

Tak sem taky pispeju. Primlouvam se za vlacky. U nas je to TOP1 od druhych narozenin(koupila jsem osmicku koleje, lokomotivu, vagonek, nadrazi, strojvedouciho, semafor, pumpu a par dalsich doplnku na MMB za 700kc, ale je to starsi sada, ta z rady 3×xx, ale vubec to nevadi), kdy to dostal. Ted uz mu k Vanocum chystame sadu doplnku jako je tunel, most, zavory a dokoupili jsme rovne koleje.
Dalsi hitovkou je motorka s policistou - s tou chodi i spat. Hasice jsou taky v TOP10.
Pak jsou dobre tobogany, ale sada je draha, z rady Education. Jsme nakoupili na MMB.
Ted zacal bodovat McQueen. Ale az od te doby, co se podival na pohadku.
Jinak mame ZOO a farmu, ale ty lezi celkem bez povsimnuti…Zatim. Ohradky moc stavet nechce, domecek taky ne. Zviratka max vozi na vlacku. Jednou dobou jim vozil krmeni, ale ne moc. Urcite ale prijde rada i na ne.
Jinak ho bavi stavet kominy a nove schody. Pak po tom chodi se vsema panackama co maji nohy.
No, my jedeme v Duplu a jine hracky nemame(krom puzzli a drevenych veci). A koukam, ze uz toho ma opravdu hodne. A to jeste nebyly Vanoce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
5.12.11 21:03

My taky máme Lego moc ŕádi =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie