Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My nakupujeme tady www.hracky-kong.cz mají tam snad všechno a když ne tak objednají a o pár dnů to tam je. Jsme z Ostravy a mají tady prodejnu, takže je to levnější než s poštovným =)
ja jsem malemu koupila lego duplo cars v akci
hral si s nim u kamaradky. jinak mam tedka v bambuli akci do nedele, pokud mas tu jejich kartu tak 20% na lega a to i zlevneny
http://www.ok-hracky.cz/…up168028.php koupila jsem ho za 400 po sleve uz bylo jednou zlevneny
U nás také frčí Duplo, už hooodně dlouho ![]()
Nejoblíbenější je rovněž stavění komínů, dále posazování panáčků do autíček a na zvířátka (která mají na sobě ten nopík) Řazení zvířátek vedle sebe na podložku. No a kytičky na prstech jsou jasná věc ![]()
A velký hit je Duplo Dino - máme brontosaura (snad je to on
) a jeho mládě ve vajíčku. A tuto sadu úplně zbožňuje
Jen už se tedy nevyrábí, tak jsem moc neporadila…
Jo a ještě je oblíbená sada pošťák na motorce - motorka je skvělá, pořád na ni nasazuje panáčky a má moc ráda vhazování dopisu do schránky ![]()
Jo u nás taky vede Duplo. Máme zvířata, panáčky, ale vede červený traktůrek s přívěsem a vídle
A kytky na prstech byli taky v kurzu před půl rokem
Z kostech ho baví hledat stejné barvičky a skládat je na sebe ![]()
Tak u nás je to podle toho, naco má malej náladu
Ale miluje krmení krokodýla (z krmení v ZOO) vším a všema (takže krokodýl žere rybu ze sady „Fishing trip“, ošetřovatele ze ZOO, žirafu, medvěda, prostě všechno
). Vidle měly taky ohromnej úspěch, ale teď už jsem je dlouho neviděla… (by mě zajímalo, kam je schoval)
Pak má ještě sadu Cars… po pravdě jsem se vlastně nesetkala s legem, který by ho nebavilo… ![]()
My máme zatím jen malou krabičku Moje první sada, kurník a farmářovu čtyřkolku a velkou podložku na stavění, ale Ježíšek přinese bednu se základními kostakmi plus něco navíc, tak už se těšíííím, budeme stavět spolu =) nadchly mě zatím vláčky a to stanování nevypadá špatně, ale nevím jestli by náš malý chápal co je stan a kanoe a tak =)
Však dokupovat můžete pořád
Náš prcek do stanu cpal pořád toho medvěda
a panáčky do kanoe
A hodně ho baví ten rybářskej prut, když nad tím tak přemýšlím, s ním pořád něco „loví“ ![]()
No to je fakt, ale škoda, že je to tak drahé, bych se ani nezlobila kdyby to bylo levnější, ty větší sady stojí tisíce =(
Zase je to nezničitelný skoro
(Kolikrát já už dupla nebo si klekla na kostičku… a nepovolí a nepovolí potvora
)
My vždycky koupíme něco nového na narozky/vánoce a v průběhu roku dokupujeme použité…
Protože je to fakt drahé. Ale stojí to za to=)
Pipet píše:
My vždycky koupíme něco nového na narozky/vánoce a v průběhu roku dokupujeme použité…
Protože je to fakt drahé. Ale stojí to za to=)
my když jsme to přepočítávali, tak kolikrát se to použitý ani nevyplatí, pokud člověk vychytá nějakou akci (nedávno měli v tescu 50% na všechno lego nebo teď v Bille za Billa body) ![]()
Tak sem taky pispeju. Primlouvam se za vlacky. U nas je to TOP1 od druhych narozenin(koupila jsem osmicku koleje, lokomotivu, vagonek, nadrazi, strojvedouciho, semafor, pumpu a par dalsich doplnku na MMB za 700kc, ale je to starsi sada, ta z rady 3×xx, ale vubec to nevadi), kdy to dostal. Ted uz mu k Vanocum chystame sadu doplnku jako je tunel, most, zavory a dokoupili jsme rovne koleje.
Dalsi hitovkou je motorka s policistou - s tou chodi i spat. Hasice jsou taky v TOP10.
Pak jsou dobre tobogany, ale sada je draha, z rady Education. Jsme nakoupili na MMB.
Ted zacal bodovat McQueen. Ale az od te doby, co se podival na pohadku.
Jinak mame ZOO a farmu, ale ty lezi celkem bez povsimnuti…Zatim. Ohradky moc stavet nechce, domecek taky ne. Zviratka max vozi na vlacku. Jednou dobou jim vozil krmeni, ale ne moc. Urcite ale prijde rada i na ne.
Jinak ho bavi stavet kominy a nove schody. Pak po tom chodi se vsema panackama co maji nohy.
No, my jedeme v Duplu a jine hracky nemame(krom puzzli a drevenych veci). A koukam, ze uz toho ma opravdu hodne. A to jeste nebyly Vanoce ![]()