Legoland a 4 leté dítě

Anonymní
28.1.24 23:09

Legoland a 4 lete dítě

Ahojik všem, a také dobrý večer :D :) máme v plánu jet do legolandu ale mám trosku obavy jednak z té dlouhé cesty :/ což vím by šlo i autobusem samozřejmě.. ale spis mi jde o to, ze moje malá má 4 Roky a od brachy malá 8.. takže věřím ze jeho si to užije na 10000% úplně tak jista si ale nejsem u moji :/ ne ze by nebyla rada jen si říkám, jestli to pro ni nebude lepší až za par let? Byli jste někdo s prckem v legolandu v tomto veku?:o děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
28.1.24 23:37

Ve 4 letech už si to tam užije, od 100 cm už může na dost atrakcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
29.1.24 12:19

Čtyřletá už v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
31.1.24 17:08

Já tam byla s 10letym synovcem v Německu. Byla to akce ze slevomatu, byla to sobota v květnu a bylo dost chladno na vodní atrakce a taky jak byla sobota, šíleně narvano, hrozně fronty všude. Pozor, na údajné rodinné dráze Feuerdrache (fakt síla) teď nedávno byla prý nehoda, srazily se tam vláčky. Moc se nám líbilo mořské akvárium a fabrika na kostičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
31.1.24 18:07

Dívala ses na Playmobil Funpark? To je spíš pro menší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.8.24 15:22

Na některé atrakce se čeká i hodinu a pak je to na pár minut. Jinak i dva dny je zde stále co objevovat. Spíše pro děti do 10 let. Lístky se vyplatí koupit přes internet, jsou o trochu levnější, než kdybyste je kupovali na místě - https://tiqets.tp.st/vDNqMaUD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí