Máte někdo tato lehátka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4132
21.7.14 17:10

Lehátka - máte někdo tyto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1179
21.7.14 17:15

Mám to druhý, akorát s jiným obrázkem. Používáme jen na krmení nebo když si beru malou do kuchyně. Je celkem dobrý, ale že by z něj malá byla odvázaná to ne. Co mi na něm vadí je to, že jak jsou na hrazdičce ty hračky, tak když se rozhoupe, tak jí šmrdlá těsně u hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.7.14 17:26

Já měla to první. Dcera ho využívala hodně, na „odložení“ a dlouho na krmení, ona si v něm hověla třeba s knížkou, syn v něm býval jen trochu, toho moc nebralo. Dobré jsou ty vibrace a taky že se dá snadno omývat, nebo stáhnout a vyprat, rychle schne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.7.14 17:29

My máme taky to druhy v jinem barevnem provedeni a nic moc teda, hrazdicka dost zavazi, blbe se oddelava a ty hracky jsou dost nizko. K tomu mame chicco (podobne tomuto: http://www.pinkorblue.cz/…ed-2014.html?… ) a je lepsi…da se prenaset a lip se v nem krmi a prijde mi celkove stabilnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.7.14 17:45

Tak v tom prvním jsou hračky docela vysoko, naopak jsem tam přivěšovala něco dlouhého, aby mimino dosáhlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
21.7.14 18:06

@silnice ten chicco jsme měli taky a super… stačilo a kluka stejně nějaký zavěšený hračky nebrali. Ani kolotoč nebo na autosedačce. Buď to ignoroval nebo to serval a zahodil :D a super se v něm krmilo i se dalo dát úplně do lehu a občas tam spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.7.14 20:10

@mejdylko jj, je fakt super, navic je uz od narozeni (je tam novorozenecka vlozka) a vejde se tam celkem dlouhou dobu. A je super na to prenaseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 12:14

Lehátko baby mix

Dobrý den maminky, obnovuji tuto diskuzi.
Koupili jsme malé lehátko baby mix 2v1, chci se zeptat, zda některá máte zkušenost s ním?

http://www.babynabytek.cz/…-pink-p7598/

Mě se velice líbí, ale zádíčka nemá dobře vypolstrované, je tam jakoby tvrdý papír a malá se proboří jakoby do hloubky a hlavičku má více na hruď, což se mi nelíbí. Takže lehátko nejspíš vrátíme. Chtěla bych se zeptat, zda máte některá podobné, aby bylo vyšší a dalo se krásně houpat, ale aby mělo pevná zádíčka?

Děkuji za případné rady a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
17.11.16 13:24

Planujeme toto, ale cena je kolem 3500 kc v obchode, na netu kolem 2700 kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.11.16 14:36

@Tedideniabi pevná zádíčka nejsou pro miminka vůbec vhodná, nejlepší je nevyztužená látka, jako mají např. lehátka Bright Starts

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 15:57

@Hoa Mai myslela jsem spíše pevné polstrování, měkké ale aby malá zůstala rovně a nebořila se. Děkuji ale za info, podívám se na lehátka Bright Stars a treba nějaké vybereme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí