Zkušenosti s lehátky pro miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kindervajíčko
2.1.15 16:47

lehátko pro miminka... zku

Zdaravím všechny maminka… chtěla bych se vás zeptat… moc se mi líbí tohle lehátko pro broučka… https://www.detskydum.cz/…pals-111001/… ale přemýšlím jestli to není zbytečné vyhození peněz… ale na druhou stranu třeba by mi to pak usnadnilo něco udělat v domácnosti kdyby to špunta zaujalo a vydržel si stím hrát…tak jsem se vás chtěla zeptat na vaše zkušenosti :-) budu vám vděčná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1177
2.1.15 16:53

Tak cena neni tak vysoka.my mame lehatko za 4000 kc. a je k nicemu. malemu budiu 4 mesice a skoro vubec v nem neni. proste tam nechce byt.zase ho ale vyuziji pozdeji az ho budu v nem krmit. u prvniho ditete jsem mela uplne obyc za par stovek a mala v nem byla porad. hoodne jsme ho vyuzili pri krmeni.my male ted i s vybracemi, houpe se samo a hraje melodie a je momentalne k nicemu. malej vic vydrzi pod hrazdickou co stala 400 kc.nad neho jsem povesila ruzne hracky a je spokojenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282

Ahoj, ja mela podobne pri prvni dceri a maximalne jsem lehatko vyuzila a ted kdyz cekam druhe, tak se tesim, az budem kehatko-houpatko zase pouzivat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464

Ja mela obycejnejsi, levnější, bylo super.
Nevibrovalo, ale dalo se kolibat, tak jsem v tom občas holky i uspavala. Využila jsem ho hodne;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
2.1.15 16:55

Máme podobné, taky vibrační. Když byl menší, občas se uhoupal ke spánku, teď větší (4,5 měsíce) tam vydrží koukat jen chvíli. Dám ho na stůl, aby mě sledoval u vaření, ale vidím to tak 2× týdně na patnáct minut, moc ho to nebaví.

Daleko raději je na zemi na dece pod hrazdičkou, lehátko ho neuchvátilo.
Ale využiju ho třeba ve chvíli, kdy ho nemám kam položit, dítě tedy. Třeba chci hodit ještě do pračky, zalít na chodbě kytky, těch pět minut tam vydrží.

I když ho využíváme minimálně, zbytečná investice to zase není, i těch pár chvil pomůže.
edit: Te´d ho vlastně využijeme při krmení příkrmy. Ale na to by stačila autosedačka.
No vzhledem k tomu, že stálo pětistovku, bylo z bazaru, mi to nijak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
2.1.15 16:57

Tak za mě to vyhození peněz nebylo, chválím toho kdo to vymyslel, jen díky lehátku jsem přežila šestinedělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
2.1.15 16:58

Myslim, ze tohle je fajn cena za lehatko, my mame od fisher price a vyuzivaji deti dodnes, starsi je 2,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
2.1.15 17:00

Ale nebylo by lepší houpací??? Náš se dal uhoupat, ale vibrace ho vůbec nebraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.1.15 17:00

Já bych do toho šla. Je výhoda, že se tam dítě připásá, takže když ho nemáš pod dohledem, můžeš ho tam nechat a neodkutálí se, nespadne atd. Navíc mi to přijde praktické i na krmení - podle mě je zase nesmysl polohovací plastová neforemná židlička na krmení, takže jsem krmila v autosedačce (houpadlo jsme měli jiné, ke krmení nevhodné) a pak jsem přesla na pořádnou židličku typ sedees.cz. Čili bych lehátko využila nejen na uklidňování a hraní (hrazdička na zemi bude lepší), ale taky pak na krmení.

Jen teda já bych si připlatila za něco typ toto https://www.detskydum.cz/…tole-569601/: aby to bylo i židlička pro dítě, protože vidím, jak dcera ráda sedává na dětském křesílku, a houpací by se jí líbilo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
2.1.15 17:08

Jedna z nejlepsich veci, kterou jsem mela pro dite byla Babybjorn lehatko - byl v nem moc rad, bavilo ho, ze si to muze sam rozhoupat, jak chce a vyuzila jsem ho opravdu hodne i na krmeni.
http://detska-lehatka.heureka.cz/…rost-orange/
To hraci, vibracni jsme meli taky, ale zdaleka nebylo tak oblibene a vyuzivane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.1.15 17:10

My máme toto houpátko a za mě naprosto úžasná věc. Nikdy v tom sice neusnul - nesnažila jsem se o to, ale pořád v tom vydrží 20 minut i víc, což je paráda. Mám ho v tom, když vařím, nebo když jíme. Houpe se a je naprosto spokojený. Plus ho tam dávám, když už ho to nebaví na dece - koulí se na břicho a neumí zpátky, tak se vzteká. Tady se uklidní. Mimo to ho v tom i krmím. Je mu 5,5 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
kindervajíčko
2.1.15 17:12

Povim vám, že z toho mám docela dilema :lol: nevim ted jestli se nám kouknout po tom houpacím nebo vzít tohle vibrační a hrací :think:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
2.1.15 17:22

@kindervajíčko měla jsem klasické lehátko bez vibrací a podobných srandiček -jen byla možnost houpání, když se podtrhly nohy), posloužilo dobře, bylo lehké a skladné, ještě teď - když nesedí - v něm malou krmím (když byla menší, dala jsem jí tam na hrazdu hračky) máme toto http://www.kasa.cz/…nede-bezove/ ale v bazarech bývá za polovic

Příspěvek upraven 02.01.15 v 17:37

• Citovat
  • Upravit
11565
2.1.15 17:23

Já měla to houpací a bylo dobrý, ale teda jednak jsem v tom neuměla krmit, a druhak by mi chybělo to křesílko pro batole ;) Pak ještě existuje stroj, kterej umí oboje, ale to by sis asi o vyhazování peněz pomyslela svoje :D https://www.detskydum.cz/…tole-569601/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
2.1.15 17:31

@kindervajíčko jo, je super. Mame taky vibracni a maly v tom vydrzi. Navesila jsem mu tam dalsi hracky, takze je chyta a oni chrasti. Ja mam i houpatko - ale musim nohou. To tvoje pujde houpat zase rukou :) Vibrace ho neverou.. Jen ty melodie…kdyz uz mam chvili klid a cas pro sebe (v koupelne), tak si pobrukuju ty melodie + ostatni z jinych hracek…na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí