Lehké soutěže pro pár

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
84
22.7.14 23:19

Lehké soutěže pro pár

Ahoj, potřebovala bych poradit nějaké jednoduché soutěže pro páry. Jedeme ještě s jedním párem na dovču a celý týden si chceme „zpetřovat“ různými jednoduchými úkoly (soutěžemi) - taková malá olympiáda. Chceme hrát hry, které se nedají natrénovat a kde není důležitá fyzická zdatnost (síla, rychlost), zatím máme např. každý z páru se potopí na co nejdéle a sečte se výsledný čas. Napadá Vás někoho něco? Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
22.7.14 23:23

@verrda01 :think: skok přes švihadlo, hod na cíl, počet pinknutí balonem (jako volejbal). Taky záleží na fyz. zdatnosti - kliky, drepy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30407
22.7.14 23:24

Na kus nějaké trasy si vyměnit oblečení? Přenést(přhodit partnerku) přes překážku? Přivázat si k sobě po jedné noze a ujít nějaký úsek? Zavázat partnerce/partnerovi oči a dovést ji/ho někam? Pečovat po celou dobu o vyfouknuté vajíčko, všude ho nosit, ale opatrovat, aby se nerozbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.7.14 23:26

@verrda01 My hrajem hru na zvířata (osobnosti, hlavní města apod.) Každý svému sousedovi napíše na lepící pásku zvíře a tu mu nalepí na čelo. Všichni ostatní vidí co je kdo za zvíře, pak sedíme u stolu, popíjíme, ládujem se a hádáme co jsme za zvíře, ostatní odpovídají ano/ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.7.14 23:30

Děkuji za rychlé tipy :palec: potřebuji hlavně soutěže (ne hry), ve kterých vždy jeden z párů vyhraje (např. ten hod na cíl je dobrý, to pinkání apod.). A s tím zvířetem/osobností na čele - to může být fajn zpestření večera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.7.14 23:32

@verrda01 jj to hrajeme po večerech, soutěže neznám jsme lenoši :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.7.14 23:40

Nic ve zlém, jsou to vaše hry - já bych se neúčastnila, jsem abnormálně nesoutěživý typ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.7.14 01:53

Premyslim, co jsme hrali na firemnich akcich - loveni micku z bazenu na cas, poznavani alkoholu podle vune (to by vam ale asi nemel kdo zorganizovat), hazeni na cil, vypit flasku vina na cas :mrgreen: (to je ale asi pro 2 moc, nas bylo tusim 5 nebo 6), takove ty lode na ctvereckovanem papire, kdo driv sni misku ryze (fujtajbl nasucho)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.7.14 01:53
@Emilie píše:
Nic ve zlém, jsou to vaše hry - já bych se neúčastnila, jsem abnormálně nesoutěživý typ :nevim:

Ja bych s nimi taky nejela, ale o tom diskuse neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
23.7.14 05:38

My jsme meli svatební kvíz, to byste taky mohli zkusit. Partneři k sobě sedí zády, mají v rukách papiry s nápisem buď ONA/ON, OBA nebo JÁ. Dostávají otázky, třeba kdo je hlava rodiny, kdo chce častěji sex, kdo víc uklízí apod. Cílem je se co nejvíce shodnout v odpovídání, tj. když partner ukáže ceduli s nápisem JÁ, partnerka by měla ukázat ceduli s nápisem ON. Za ty shody byste mohli mít body. Ale nesmíte podvádět a dohodnout se na odpovědích dopředu. :lol: My jsme se u toho moc nasmali, protože shodovani moc nebylo - manzel tvrdil, že je hlavou rodiny a že víc uklízí, no proste nesmysly. :D

• Citovat
  • Upravit
6578
23.7.14 07:24
@Luca10 píše:
My jsme meli svatební kvíz, to byste taky mohli zkusit. Partneři k sobě sedí zády, mají v rukách papiry s nápisem buď ONA/ON, OBA nebo JÁ. Dostávají otázky, třeba kdo je hlava rodiny, kdo chce častěji sex, kdo víc uklízí apod. Cílem je se co nejvíce shodnout v odpovídání, tj. když partner ukáže ceduli s nápisem JÁ, partnerka by měla ukázat ceduli s nápisem ON. Za ty shody byste mohli mít body. Ale nesmíte podvádět a dohodnout se na odpovědích dopředu. :lol: My jsme se u toho moc nasmali, protože shodovani moc nebylo - manzel tvrdil, že je hlavou rodiny a že víc uklízí, no proste nesmysly. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To mě rozesmálo! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.7.14 07:52

Plavání na čas, kdo dřív nasbírá košík hub, misku lesních plodů, závod na šlapadlech, kdo dřív rozdělá ohínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.7.14 18:38

Děkuji za tipy, my si chceme nejak zpetrit dovcu a soutězivý jsme, jen si nejsem jista, co bude odmena a co trest - pry uklid chatky - jeden par a ten druhy hlidani - jenomze ted, co je vic za trest a co min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí