Lektorství Rj ped. MUNI
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lektorství Rj ped.MUNI
Ahoj, nestuduje někdo výše zmíněný obor nejlépe kombinovaně? Zajímalo by mě, jak se studuje nejlépe pi práci, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mám vystudováno, akorát ne RJ, ale AJ. Co by tě konkrétně zajímalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, mohla bych se zeptat, jak často je nutné chodit na výuku, je možné studium absolvovat s nepravidelnou docházkou na přednášky? Na ekonomické fakultě MUNI je kombinované studium perfektně uzpůsobené potřebám pracujících, protože přednášky jsou pouze o víkendech a to ještě sporadicky. Bohužel na PF to bylo jinak, na lektorství Aj se tam muselo jezdit každé pondělí, teď to možná změnily na Pá, ale stejně by to pro mě bylo nemožné tam jezdit každý týden
Jinak nemám problém se zkouškama, jen ta docházka
změnilo se to případně v druhém či třetím ročníku nebo to bylo stejné po celou dobu studia? Díky moc za odezvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdili jsme co 14 dnů, někdy pauza delší. dalo se dobře s vyučujícími domluvit. Někdo si prezenčku i dělal, ale stejně nakonec šlo hlavně o to, jak člověk uměl na zkoušku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a můžu se zeptat, zkouškové termíny pak bývají taky pátky a soboty nebo přes celý týden? Vzhledem k tomu, že je každý semestr tak cca 15 předmětů, něco může člověk opakovat..to asi s prací na HPP moc dohromady nepůjde nebo se mýlím? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, termíny jsou jenom v pátky, popřípadě jak se domluvíš s vyučujícími. My jsme s manželem studovali tento obor spolu, jsme oba učitelé, oba jsme měli HPP, oba i další kurzy po odpolednech, do toho jedno dítě 3leté a druhé na cestě… Dojížděli jsme 125km. Takže když se chce, všechno jde. I když občas jsem večer usínala nad knihami. Ale to souviselo spš s tím, že už jsem byla v pokročilém stádiu těhotenství, pořád chodila do práce i studovala ![]()
Ono když je to kombinované studium, tak je jasné, že ten člověk pracuje, a občas se na výuku prostě nedostaví.
Na jaký obor se hlásíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit