Leštidlo do myčky z DM

7182
9.10.10 22:38

Leštidlo do myčky z DM

Holky, prosím o další radu, budu mít s leštidlem z dm suché nádobí? Mám totiž sušení B a bez leštidla, nebo s obyčejným leštidlem (tesco) mi nádobí (hlavně plast) zůstane mokré. Teď použivám leštidlo (i kapsle) JAR, a nádobí mám suché. Ráda bych přeseldala na dm, ale bojím se, že budu muset zase nádobí utírat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21576
10.10.10 08:09

plastové dózy mám občas s kapkama. ale dá se to. záleží jak to naskládám. jinak plastové misky a talířky pro klárku jsou vždycky OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 08:13

Já mám leštidlo Calgonit a plastový dózy mám taky s kapkama 8-o Myslela jsem,že to tak je,jinak vše je suchý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.10.10 08:54

a ja mam sklo neustale od neceho zamrmlane.
nechapu proc,z pocatku byly sklinky a veskere sklo nadherne kristalove ciste,ted je to oleptane,oblemtane,neciom nevim cim.
a zahadou proc to je jen na sklenenych vecech.
i kdyz tam tu sklenici dam vycistenou a umytou rucne a je cista,vytahuju po umyti zaprasenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.10.10 08:59
Kapsarecek píše:
nechapu proc,z pocatku byly sklinky a veskere sklo nadherne kristalove ciste,ted je to oleptane,oblemtane,neciom nevim cim.
i kdyz tam tu sklenici dam vycistenou a umytou rucne a je cista,vytahuju po umyti zaprasenou.

a nemáš něco v myčce, nechtělo by to prohnat čističem :nevim:

jinak to leštidlo z DM by mě zajímalo, je eco nebo ta jejich značka klasická?

zatím používám Calgonit a máme většinou vždy všechno suché na klasický program, ale máme poměrně novou myčku :nevim: třeba to taky může být tím, myslím že sušení máme taky Ačkovou účinnost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.10.10 09:04

Ahojky, já liju do myčky ocet :-) za vyzkoušení nic nedáš a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
10.10.10 09:08

Kapsarecku-a jak často používás čistič myčky?Také se to stávalo,občas myčka i trochu smrděla.A nyní používám Calgonit čistič myčky a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.10.10 09:20
quinny píše:
Kapsarecek píše:

a nemáš něco v myčce, nechtělo by to prohnat čističem :nevim:

jinak to leštidlo z DM by mě zajímalo, je eco nebo ta jejich značka klasická?

zatím používám Calgonit a máme většinou vždy všechno suché na klasický program, ale máme poměrně novou myčku :nevim: třeba to taky může být tím, myslím že sušení máme taky Ačkovou účinnost :wink:

ted aby sis nemyslela,tak cistic pouzivam kazdy mesic, praviderlne sprchuju a vymivam sitko a filtr…
mycka mela tedka rok,poustime ob den,nekdy i dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
Kapsarecek píše:

to dělá když je zadělaný filtr,zkus vyčistit a prohnat myčku jěště čističem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
lasička1 píše:
Kapsarecku-a jak často používás čistič myčky?Také se to stávalo,občas myčka i trochu smrděla.A nyní používám Calgonit čistič myčky a super.

uz jsem psala temer kazdy mesic. mycka teda nesmrdi, jen je mi proste divne,ze je to jen na skle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 09:21

Jsi odpověděla.No tak asi není tak výkoná myčka a zůstavá tam něco ze špíny co se umyje.Nebo je moc naplněná myčka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.10.10 09:23
verenika píše:
Kapsarecek píše:
to dělá když je zadělaný filtr,zkus vyčistit a prohnat myčku jěště čističem :wink:

delam,psala jsem vys.po kazdem vyndani nadobi filtr sprchuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.10.10 09:24

pak to bylo jednu dobu Ok, ale treba za dve, tri myti to dela zase.ted uz snad i mesic.

premyslim ze se poptam na reklamaci nebo servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 09:26
Kapsarecek píše:
pak to bylo jednu dobu Ok, ale treba za dve, tri myti to dela zase.ted uz snad i mesic.premyslim ze se poptam na reklamaci nebo servis

A čím myješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
10.10.10 09:29
verenika píše:
Kapsarecek píše:
pak to bylo jednu dobu Ok, ale treba za dve, tri myti to dela zase.ted uz snad i mesic.premyslim ze se poptam na reklamaci nebo servis
A čím myješ?

prvne jsme meli tablety somat, pak calgonit, pak gel somat ocet, tedka jar.

cistic do mycky pouzivam calgonit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1