Leštidlo do myčky z DM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Leštidlo do myčky z DM
Holky, prosím o další radu, budu mít s leštidlem z dm suché nádobí? Mám totiž sušení B a bez leštidla, nebo s obyčejným leštidlem (tesco) mi nádobí (hlavně plast) zůstane mokré. Teď použivám leštidlo (i kapsle) JAR, a nádobí mám suché. Ráda bych přeseldala na dm, ale bojím se, že budu muset zase nádobí utírat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
plastové dózy mám občas s kapkama. ale dá se to. záleží jak to naskládám. jinak plastové misky a talířky pro klárku jsou vždycky OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám leštidlo Calgonit a plastový dózy mám taky s kapkama
Myslela jsem,že to tak je,jinak vše je suchý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ja mam sklo neustale od neceho zamrmlane.
nechapu proc,z pocatku byly sklinky a veskere sklo nadherne kristalove ciste,ted je to oleptane,oblemtane,neciom nevim cim.
a zahadou proc to je jen na sklenenych vecech.
i kdyz tam tu sklenici dam vycistenou a umytou rucne a je cista,vytahuju po umyti zaprasenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapsarecek píše:
nechapu proc,z pocatku byly sklinky a veskere sklo nadherne kristalove ciste,ted je to oleptane,oblemtane,neciom nevim cim.
i kdyz tam tu sklenici dam vycistenou a umytou rucne a je cista,vytahuju po umyti zaprasenou.
a nemáš něco v myčce, nechtělo by to prohnat čističem ![]()
jinak to leštidlo z DM by mě zajímalo, je eco nebo ta jejich značka klasická?
zatím používám Calgonit a máme většinou vždy všechno suché na klasický program, ale máme poměrně novou myčku
třeba to taky může být tím, myslím že sušení máme taky Ačkovou účinnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já liju do myčky ocet
za vyzkoušení nic nedáš a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapsarecku-a jak často používás čistič myčky?Také se to stávalo,občas myčka i trochu smrděla.A nyní používám Calgonit čistič myčky a super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
quinny píše:Kapsarecek píše:
i kdyz tam tu sklenici dam vycistenou a umytou rucne a je cista,vytahuju po umyti zaprasenou.a nemáš něco v myčce, nechtělo by to prohnat čističem
jinak to leštidlo z DM by mě zajímalo, je eco nebo ta jejich značka klasická?
zatím používám Calgonit a máme většinou vždy všechno suché na klasický program, ale máme poměrně novou myčkutřeba to taky může být tím, myslím že sušení máme taky Ačkovou účinnost
ted aby sis nemyslela,tak cistic pouzivam kazdy mesic, praviderlne sprchuju a vymivam sitko a filtr…
mycka mela tedka rok,poustime ob den,nekdy i dyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapsarecek píše:
to dělá když je zadělaný filtr,zkus vyčistit a prohnat myčku jěště čističem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lasička1 píše:
Kapsarecku-a jak často používás čistič myčky?Také se to stávalo,občas myčka i trochu smrděla.A nyní používám Calgonit čistič myčky a super.
uz jsem psala temer kazdy mesic. mycka teda nesmrdi, jen je mi proste divne,ze je to jen na skle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi odpověděla.No tak asi není tak výkoná myčka a zůstavá tam něco ze špíny co se umyje.Nebo je moc naplněná myčka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:Kapsarecek píše:to dělá když je zadělaný filtr,zkus vyčistit a prohnat myčku jěště čističem
delam,psala jsem vys.po kazdem vyndani nadobi filtr sprchuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pak to bylo jednu dobu Ok, ale treba za dve, tri myti to dela zase.ted uz snad i mesic.
premyslim ze se poptam na reklamaci nebo servis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapsarecek píše:
pak to bylo jednu dobu Ok, ale treba za dve, tri myti to dela zase.ted uz snad i mesic.premyslim ze se poptam na reklamaci nebo servis
A čím myješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:Kapsarecek píše:A čím myješ?
pak to bylo jednu dobu Ok, ale treba za dve, tri myti to dela zase.ted uz snad i mesic.premyslim ze se poptam na reklamaci nebo servis
prvne jsme meli tablety somat, pak calgonit, pak gel somat ocet, tedka jar.
cistic do mycky pouzivam calgonit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit