Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Dostala jsem na endo Letrox 50 jenom půlku denně. Mám PCO a nemám asi ovulaci. Chci se zeptat:
1. podařilo se někomu takto otěhotnět?
2. obnovil se někomu cyklus?
3. za jak dlouho jste cítili účinky?Děkuji za odpovědi
Já začala brát v lednu Letrox a v březnubse zadařilo. Předtím rok nic…Ale nemám PCO. Já na sobě necítila nedostatečnou funkci a ani úlevu po začátku braní. Brala jsem denně 50, v těhu 75. Doteď mi to nesnížili a to jsem po porodu skoro 5 let.
1. Mně 2. Po porodu menzes chodí pravidelně jak nikdy 3. Účinky jsem necítila ale myslím že jsem ty problémy co jsem měla ze svého šíleného života stres a taky dost pareni
po porodu letrox vysazen
fce normální......jo a na pco je supr nosifol
Tam bude s ovulaci problem spis kvuli PCO nez se stitnou, ja otehotnela s letroxem 125 jeden prasek denne hned na prvni pokus
Díky všem : ) . No na PCO mi byla doporučena lékařem Fertiprona, ale nevidím momentálně žádný účinek asi teda a to jím víc jak 3 měsíce. Jinak nevím co s tím, jestli třeba by nepomohla tinktura z jeřábu ptačího. K dr. mám jít až dostanu ms, ale zatím je v nedohlednu. Ale jinak ještě jednou děkuji
Dostala jsem na endo Letrox 50 jenom půlku denně. Mám PCO a nemám asi ovulaci. Chci se zeptat:
1. podařilo se někomu takto otěhotnět?
2. obnovil se někomu cyklus?
3. za jak dlouho jste cítili účinky?
Děkuji za odpovědi