LG WD 80302TUP pračka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
LG WD 80302TUP
Zdravím vás. Prosím, nemáte některá tuto pračku od LG? Včera sem si dovezla tuto pračku po tetě. Bohužel bez manualu. Jediný manual ke stažení co sem našla je v angličtině a tomu nerozumím. Je to pračka s předním plněním na 6 kg a digitálním displejem. Když sem tam něco naprogramovala, pračka prala na 40°přes dvě hodiny. Má to tak být? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pračku nemám ale 2 hodiny
a to jsem si myslela, že ta moje potvora pere dlouho. Kde jsi našla manuál? Mohla bych ti alespoň v tomhle pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eva B. píše:
Tady si to stáhni českyhttp://www.lg.com/…-profile.jsp?…
šikovná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K tomu casu - mam jinou LG, na 8 kg. Prazdnejsi pere cca 1,5h ale plna 3h. Takze dve hodiny me prijdou ok. Je to sice dlouho ale narozdil od me predchozi whirpoolky mam pradlo vyprane i vymachane
Nestezuju si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo
mě jede program na 40°C, praní, máchání, žehlení asi hodinu a čtvrt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@girlie sage píše:
Ty jomě jede program na 40°C, praní, máchání, žehlení asi hodinu a čtvrt.
Ono to ma i nejake fofr programy, ale ne na plnou pracku. Co jsem psala je to zakladni na bavlnu. Jelikoz u toho stat ty tri hodiny nemusim tak me to neva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy aha tak ta moje je spíš ta tupá pračka co pere stejně dlouho ať je plná či poloprázdná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty Eko programy skutečně trvají paradoxně dlouho. U mé pračky hodinu čtyřicet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@girlie sage píše:
@Ainy aha tak ta moje je spíš ta tupá pračka co pere stejně dlouho ať je plná či poloprázdná
Cela moje stara whirpoolka (mmch vydrzela jen tri roky-nastesti) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když já mám na tohle strašnýho chlapa, prát co na nejmiň, nejkratší dobu a ještě JEN když jde laciný proud
(ano tomu se podřizuju, protože to je uspora) Jinak na něj prdím, pak se to všechno akorát zapírá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit