Liberec - těžký výběr bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
12.12.13 11:54

@hnhh představ si jak by se ti bydlelo v létě v těch vedrech v centru města, samý beton, smrad, smog, lidi…nebo někde bokem celkem v zeleni. Když jsem byla těhu, byli jsme ve Fóru nahoře u Číňanů a sledovali jsme ty zpocené chudaky co se vedrem motali po kolejích :mrgreen: Představ si takhle sebe se (koukám na fotku) dvěma dětmi :roll:
Na ty byty jsem tedy blíže nekoukala…jestli jsou dole tak to je blbý…to jedině dát mříže na balkony a do oken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
12.12.13 11:54

Já bych také volila Doubí, je tam škola, školka, autobus jezdí každou chvíli a do města je to tak 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
12.12.13 12:13

Urco Doubi, je to tam jak na vsi. Rybnik, priroda, hriste, mhd, potraviny, do Nisy kousek, doktori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
12.12.13 12:21

Záleží na tvých preferencích, DOubí je na kraji Liberce, co centra pěšky daleko. Městská jezdí docela často. ALe je tam blízko do lesa, k rybníku, jsou tam hezký procházky. KOusek je velké nákupní centrum.
Ten druhý je v centru, kousek od autobusáku, vlak. nádraží.,ale jezdí tam hodně aut a je tam hluk.
Já bych šla s malými dětmi do DOubí, když už by byli větší tak asi do centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
12.12.13 16:40

Jak už holky psaly, Doubí=klid, hřiště, školka, pískoviště, rybník, příroda, blízko sportovní areál, makro, hypernova, busy tam jezdí velmi často.
Osobně tu lokalitu znám a kdyby se nám před rokem naskytl byt tam, jdu do toho, nakonec bydlíme hned ve vedlejší lokalitě ve Vesci.
Nad centrem bych neuvažovala ani jako bezdětná, natož s dětmi. Rozdíl v ovzduší je dost velký, o hluku nemluvě.
Jen bych se teda bála bydlet v prvním patře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
12.12.13 22:51

@hnhh Vůbec ta místa neznám, ALE nešla bych ani do jednoho bytu. Osobně mi město nevadí, ale byt ve městě, který je ve výběru na mě nepůsobí pozitivně.

Viděli jste ty byty osobně? Jaký jsi z nich měla pocit?

Největší připomínku mám k tomu bytu mimo centrum. Ten na mě působil velice dobře, dokud jsem si nevšimla, že přímo pod okny máte parkoviště a příjezdovou cestu!!!

Není to dlouho co jsem se z malé bytovky odstěhovaly do skutečného paneláku. Důvody popisovat nebudu, ale co mě fakt štvalo, tak byla přijíždějící a odjíždějící auta a třískání dveří. Slyšela jsem slovo každého. Bydleli jsem takto skoro 6 let, za celou tu dobu jsem si na to nezvykla. Lidi jsou šílení, nevím jak je to možné, nicméně v autě byl pořád někdo. Buď někdo něco hledal, umýval, rádio ladil, montoval se nosič na kolo, rakev na lyže, prostě pořád něco… A pokud někdo bude chtít tvrdit, že to není blízko oken, tak je. Měla jsem potom na sousedy šílenou averzi. Hledala bych dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí