Liberec - těžký výběr bytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
12.12.13 10:23

Liberec tezky vyber bytu

Ahojky Vsem prosim o radu vybiram ze dvou techto bytu oba se mi moc libi jen se nemuzu rozhodnout mozna by se sem se i k jednomu sklanela ale Liberec sice trosku znam ale ty lokality uz tolika ne nejsme odtamtud a prece jen tam budu snad uz na furt tak se chci zeptat kde by bylo lepsi koupit byt. Urcite se na oba zajedu podivat to je jasne a Jen prosim o nazor jestli radsi centrum nebo doubí? :think: :) Dekuji

http://www.sreality.cz/…y/3398075228

http://www.novereality.cz/…urova-1.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
86
12.12.13 10:35

Z těchto dvou asi doubí. Já kdybych kupovala byt v paneláku tak bych hledala v Pavlovicích, na to že nemám ráda paneláky tak tam bych šla hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.12.13 10:47

Doubi je strasne z ruky tam bych nechtela byt a vanurova ul nevim kde je a za me spis centrum asi to bude tim ze sama bydlim v centru a za me spokojenost vsude blizko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
12.12.13 10:54

Ta Vanurova je pod vlakacem hned v ty ul. okolo autobusaku :) tak nejak to tam je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.12.13 10:59

Tohle je asi věc názoru.. Já bych zas přímo do centra nechtěla.. To Doubí je trochu stranou a zároveň tam jezdí busy často a do města je to cca 10min? :think: Jsou tam dětská hřiště, škola snad i školka a kousek odtamtud je ten areál kde se dá s dětmi skvěle vyblbnout, na brusle, s kočárem, kolo apod.. Z toho výběru bych měla jasno… Kam s dětmi v centru? do nákupáku? na procházku to tam taky snad nikde nejde bez obav ze silnic a davů lidí :nevim: To bych nechtěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.12.13 11:06

Já teda nebydlim v Liberci, ale záleží na tobě, zda chceš bydlet v centru nebo někde na okraji, podle toho si vyber byt. S dítětem bych teda šla radši na okraj města :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
12.12.13 11:12

Čau, už sice v Liberci nebydlim skoro deset let, ale ta čtvrť kolem autobusaku a vlakacem byla vždycky pěkné ošklivá. Doubí je sice trochu z ruky, ale budem jsi za 15minut v centru, kolem je dostupná priroda. Já bych volila Doubí. Přeju pěkný výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
12.12.13 11:15

Byty hezke, ale nechtela bych ani jeden kkvuli tomu, ze by ti lide koukali skoro primo do bytu, tak bych se bala i kvuli zlodejum, neposlusnym panickum a smradu v lete pod okny…

• Citovat
  • Upravit
133
12.12.13 11:18

Je pravda ze se vsude po LBC se da dostat mhd tak asi to Doubi a i tam jsem koukala na idos to jezdi dost casto i ten byt se mi více libi Tak drzte palecky at to konecne rozseknu snad nenajdu jinej hezhej :D to uz bych se stoho zblaznila Dekuju moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.12.13 11:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.12.13 11:20
@hnhh píše:
Ta Vanurova je pod vlakacem hned v ty ul. okolo autobusaku :) tak nejak to tam je…

Bydlim kousek od billy pod autobusakem sice tu jsou nonstopy a podivne existence alr nic se mi tu zatim neztratilo mame slusne lidi v baraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
12.12.13 11:23

Brala bych určitě Doubí je tam klídek, a busem si v městě za pár minut, a pěšky je to kousek i třeba do oc nisa a tak podobně :pankac: :andel:

• Citovat
  • Upravit
8780
12.12.13 11:24

Do Doubí bych fakt nešla, to je konec světa, teda Liberce :-) Když už bych chtěla bydlet někde na okraji, tak v Hanychově nebo v Ruprechticích, tam je to aspoň hezký :-) Jinak za mě je centrum (nebo blízké centrum) dokonalá lokalita, v Liberci je klid i v centru a hlavně je to všude blízko, s dítětem paráda, nemusím jezdit tramvají nebo busem :-) Jinak souhlas - jestli do paneláku, tak hledat spíš v Pavlovicích, tam jsou i takové ty nízké paneláky, kde není tolik bytů a je to klidnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
12.12.13 11:30

Pochazim z Doubi, zila jsem tam asi 20let :mrgreen: z ruky to rozhodne neni, MHDckem do mesta je to 15min, navic je to asi 7min pesky do OC Nisa, odkud jezdi bus 500 zdarma. Z Doubi je to kousek do Vesce, kde je stredisko s pediatrem a zubarem, kousek odtamtud je sportovni areal na bezky a in-liny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
12.12.13 11:38

Byty sice hezky a Liberec neznam, ale ty byty hned dole v prizemi s balkonem? Tam muze kdokoli vlizt. Asi bych se bala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí