Lidl - dětské oblečení hned vyprodané
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
LIDL - dětské oblečení hned vyprodané
Ahoj holky,
dneska měla být v Lidlu akce na dětské oblečky do deště apod. Přijela jsem v 8 ráno a téměř vše vyprodané, zbylo akorát pár kousků větších velikostí. Už se mi to stalo po několikáté, že zboží bylo hned pryč. U nás to totiž prý bývá tak, že maminy stepují už před sedmou před obchodem a pak úprkem dovnitř.
Tak by mě zajímalo, jak je to u Vás
. Seženete i zboží na děti třeba odpoledne? To u nás nejsou už ani fusekle
.
Naše město má tak 5tis. obyvatel. Co u Vás???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Já když něco fakt chci, tak chodím na sedmou (nebo pošlu mamku
). Třeba softshellky pro děti byly všechny (velikosti i barvy) ještě několik dní po začátku akce. Dneska jsem teda nebyla, tak nevím, tohle nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nase mesto ma 8 tisic obyvatel a v pul 8 rano uz skoro nic nesezenu…je to des, ale ted mam znamou v Lidlu tak kdyz vidim letak tak mi to schovava… jinak to chce tam fakt bejt pred 7… pak je to hned probrany a myslim, ze to bude vsude stejny ![]()
- Citovat
- Upravit
U nás je to samé, když jsem byla těhotná, tak nebyl problém tam být před sedmou, ale teď s malým dítětem už to prostě nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, ještě jedna zkušenost: lidi hned berou, co jim přijde pod ruku a když nevědí velikost, berou jich víc s tím, že ty nevyhovující vracejí. Třeba mojí mamce i prodavačka doporučila přijít druhý den s tím, že se jim pak něco vrací. A je fakt, že když jsem tam 2× byla v těch sedm a prožila si ten nápor, tak jsem viděla, že lidi brali všechny velikosti (a pochybuju, že si je pak všechny nechali).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodonín. Šla jsem tam odpoledne nakoupit, mrkla jsem teda i na tyhle věcičky. Malý by mohlo mít tu 86/92 a obleček bych na něj koupila. O číslo víc tam byl už větší počet. Gumáky jenom větší. Ponožky 2× dívčí. Pyžamka všechny velikosti. Bylo asi 18hod
Příspěvek upraven 13.09.12 v 20:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarinetka1 píše:
Ahoj holky,
dneska měla být v Lidlu akce na dětské oblečky do deště apod. Přijela jsem v 8 ráno a téměř vše vyprodané, zbylo akorát pár kousků větších velikostí. Už se mi to stalo po několikáté, že zboží bylo hned pryč. U nás to totiž prý bývá tak, že maminy stepují už před sedmou před obchodem a pak úprkem dovnitř.
Tak by mě zajímalo, jak je to u Vás. Seženete i zboží na děti třeba odpoledne? To u nás nejsou už ani fusekle
![]()
.
Naše město má tak 5tis. obyvatel. Co u Vás???
U nás taky tak
Dneska jsem byla koupit bundu pro syna a byla poslední a to jsem tam byla v 8.30.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruska2011 píše:
U nás je to samé, když jsem byla těhotná, tak nebyl problém tam být před sedmou, ale teď s malým dítětem už to prostě nejde
No právě, já tam nemám koho poslat a pohlídat mi nemá kdo takhle brzo ráno
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas je to stejne. Detske vetsinou marne hledam nebo nalezam je posledni kousky:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U těch dobrejch věcí to tak bývá.. Já tam byla v 11hod a v té nejmenší velikosti měli poslední soupravu.. A skoro všechny kalhoty pryč, zbývaly jen velký bundy.. PRAHA ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A navíc mi to přijde fakt ujetý čekat před obchodem a rvát se dovnitř
. To je jak za komárů podpultový zboží. Ale na ty zimní oblečky to asi tak budu muset udělat
. Štve mě, že toho tam prostě nenavezou víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to taky tak, v půl osmé nic. A když jdu před sedmou, nemám nárok se k regálům s kočárkem dostat, jak je to obeskládaný maminama. Už tam nechodím, mám jenom jedny nervy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano holky, maminy si naberou spousty veci a druhy den jsou zastupy a zase to vraci. Je to silenost. Delam tam.
Zakladatelko jestli neco chces, zavolej si na bezplatnou linku a oni ti to sezenou a preskladni na Lidl v tvem meste. to by nemel byt zadny problem!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I je to taktika obchodníků. V letáku mají slevu, akci na žádané produkty a v reálu mají vystavených pár kusů, jestli vůbec nějaké kusy (dokazovat to je obtížné). Když totiž přijedete omrknout zboží, které je nabízené a velmi výhodné a nenajdete, tak přece nepůjdete zbytečně a koupíte si ostatní zboží za normální cenu.
Taaky bych si přála najít tu nádhernou dětskou kombinézku, kterou odkazovali… ale v 8 hodin (otevírací doba - ne LIDL) jsem tam byla mezi prvními a prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TuLin píše:
I je to taktika obchodníků. V letáku mají slevu, akci na žádané produkty a v reálu mají vystavených pár kusů, jestli vůbec nějaké kusy (dokazovat to je obtížné). Když totiž přijedete omrknout zboží, které je nabízené a velmi výhodné a nenajdete, tak přece nepůjdete zbytečně a koupíte si ostatní zboží za normální cenu.
Taaky bych si přála najít tu nádhernou dětskou kombinézku, kterou odkazovali… ale v 8 hodin (otevírací doba - ne LIDL) jsem tam byla mezi prvními a prd
Tak to bacha, delam v Lidlu a vystavenych veci na prodej je tam dost!! Nikdo nemuze za to, ze prijde jeden clovek a vykoupi pulku!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit