Linka bezpečí , dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.5.23 10:53

Linka bezpečí , dotaz

Dobrý den. Máte zkušenosti, že linka bezpečí byla opravdu anonymní? Když se chcete jen vypovídat a poradit, přičemž poté situaci řešit sami? Jsem v situaci, kdy už nemohu ze stresu měsíce pořádně jíst a spát, potřebuji se vypovídat s někým, kdo to nechá mezi námi. Děkuji za odpovědi, nevěděla jsem do jaké kategorie to zařadit, pardon.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.5.23 10:58

Je plně anonymní, ale je to jen pro děti do 18 let a pro studenty do 26 let, pak Vás odkáží na linku bezpečí pro dospělé. To, že jste student nijak neprokazujete, pouze se zeptají kolik Vám je a jakmile řeknete, že nad 18, tak se zeptají, zda jste student. Takže upřímně, i když řeknete, že jste student a nebyla byste, nijak Vám to nedokáží a budou s Vámi Váš problém řešit dál. Volala jsem tam mnohokrát a hodně mi pomohli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.23 11:02
@Anonymní píše:
Je plně anonymní, ale je to jen pro děti do 18 let a pro studenty do 26 let, pak Vás odkáží na linku bezpečí pro dospělé. To, že jste student nijak neprokazujete, pouze se zeptají kolik Vám je a jakmile řeknete, že nad 18, tak se zeptají, zda jste student. Takže upřímně, i když řeknete, že jste student a nebyla byste, nijak Vám to nedokáží a budou s Vámi Váš problém řešit dál. Volala jsem tam mnohokrát a hodně mi pomohli.

Ještě dodám, že nemusíte sdělovat své jméno, adresu, vůbec nic. Jakmile ale toto zmíníte a poté sdělíte, že jste například obětí domácího násilí, jsou oni povinni toto oznámit příslušným orgánům. Proto i oni sami doporučují toto nesdělovat. Pokud to ovšem nechcete řešit právě přes tyto orgány.

• Citovat
  • Upravit
boricmytu
3.5.23 11:09

A nebylo by lepší navštívit psychologa, vypadá to, že máš nervy na uzlíčku a tady je zbytečné na něco čekat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.23 11:29

@boricmytu psycholog by to řešil s orgány, mám právníka a postupně se dostaneme i k posudkům atd. Už jsem se měsíce pořádně nenajedla, nevyspala, zhubla jsem za tu dobu hodně kg. Chtěla bych se jen někomu anonymně svěřit -btw nic se netýká domácího násilí ani podobně.

• Citovat
  • Upravit
10629
3.5.23 11:33
@Anonymní píše:
@boricmytu psycholog by to řešil s orgány, mám právníka a postupně se dostaneme i k posudkům atd. Už jsem se měsíce pořádně nenajedla, nevyspala, zhubla jsem za tu dobu hodně kg. Chtěla bych se jen někomu anonymně svěřit -btw nic se netýká domácího násilí ani podobně.

Proč by to psycholog řešil s orgány? Je ti méně jak 18?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10629
3.5.23 11:34
@Anonymní píše:
@boricmytu psycholog by to řešil s orgány, mám právníka a postupně se dostaneme i k posudkům atd. Už jsem se měsíce pořádně nenajedla, nevyspala, zhubla jsem za tu dobu hodně kg. Chtěla bych se jen někomu anonymně svěřit-btw nic se netýká domácího násilí ani podobně.

Klidně se mi svěř přes soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
3.5.23 12:08
@Anonymní píše:

Krizové centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
3.5.23 12:47
@Anonymní píše:

Tak klidně napiš, nebo ti do SZ můžu napsat telefon a můžeš zavolat :)

• Citovat
  • Upravit
12544
3.5.23 16:02
@boricmytu píše:
Tak klidně napiš, nebo ti do SZ můžu napsat telefon a můžeš zavolat :)

Tak jestli jako psychoozka poskytujes terapie itakto tak fandim a chvalim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný