Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
LadyRebeka píše:
Do plné vany (200 litrů) se dává 30-40 ml Linola-Fett Ölbad, na menší množství vody přiměřeně méně (dětská koupel cca 25 litrů - 5 ml, částečná koupel 10 litrů - 2 ml). Při sprchování postačí nanést na pokožku 20 ml přípravku Linola-Fett Ölbad. O jiném než doporučeném dávkování je nutno poradit se s lékařem.
Plné nebo částečné koupele používáme po dobu 4 týdnů.
Doba koupele by neměla přesáhnout 20 minut, u dětí většinou stačí kratší doba (10-15 minut).
Teplota lázně nemá přesáhnout 37 st. C.
Ahojte holky koupu malou v linole dávám cca 15 ml do vaničky…a vůbec mě nepřijde že je promaštěná…druhý den možná ještě ten den je opět suchá nevíte čím to je?
Já do vaničky jen trochu stříknu (od oka). A po koupání vůbec ničím nenatírám, není potřeba.
Avena…no já právě to taky dělám ale malá je zas hned suchá druhý den
No, tak prcej je ne suchý, ale osypaný (bud´ z mého jídla nebo z tepla nebo atopik-doufám, že poslední možnost nebude pravda!) Takže už mazat musím, a sice lenienskou (promázává hezky, zkus to). Na vyrážku ale zatím nezabírá. ![]()
Tak já nakonec malou mazu glycerinovou masti… Je to dělané v lékárně a je to teda neco úžasný ho uz není vůbec sucha nikdy