Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@martinape Já si taky myslím, že mám správně „13“ a prd
Šla jsem na to takhle
http://www.matematika.cz/…s/tkruz3.png
Ale FAKT nejsem matematik ![]()
@laducha Já na tu 13 šla trochu jednodušejc, pomocí kružnic, našla jsem střed, protože co udělám ze středu kružnici, tak opisuje danou kružnici, takže si taky myslím, že je to správně, ale program my to taky nebere ![]()
No a já 13 taky dělala jnak, dělala jsem jí před čtvrt hodinou, mám jí na 5 tahů a ted si nemůžu vzpomenoutm jak jsem to udělala.
@laducha A označilas ten středovej bod? Já když to udělala podle tvýho mustru, tak mi to vzalo.
Jinak jsem si udělala na kružnici dva body A a B
spojila úsečkou
udělala střed na tý úsečce
označila ten střed
kolmici na ten střed
kolmice mi ve 2 bodech protla tu kružnici
označila ty body
a na úsečce mezi těmito body označila střed
A mně by zajímal level 17. Kružnici mám udělanou, úsečka je tam taky, ale nechce mi to vzít ![]()
Tak já jsem to dodělala, má to jen 25 levelů. Ale přiznám se, že v poslední úloze jsem si musela najít, jak se dělá pravidelný pětiúhelník, věděla jsem, že se nějak dá zjistit délka hrany, ale už jsem si nepamatovala jak ![]()
Já se zarazila na dvacítce. A nějak mě absolutně nenapadá jaj na to. ALE NEŔÍKAT!! Třeba mě to ještě napadne.
No jo, už to mám!!! Jsem blbec! Celkem jednoduchý. Když si člověk vybaví jednu vlastnost jedné čáry… ![]()
Tak jsem se sekla na 15 a nemůžu na to přijít
Opět to mám, ale program to nebere, tak to zkouším znova a znova a na jinou verzi prostě přijít nemůžu a nemůžu a on to takhle nechce a nechce ![]()