Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@novinarka píše: Více
tak pokud je to kurz, tak asi ne, já mám vychovatelství jako doplňující pedagogické na univerzitě, ale už je to roky, tak dnes už jsou jiné možnosti, tak bych si ten kurz udělala dnes už umí většinou nabídnout i on line, ale i tak tam asi nějaká přednáška přímo bude, hodně štěstí, také mívám nutkání jít ještě něco vystudovat, ale co se mi líbí je asi už dost složité na mé mozkové buňky
nebo to je v jiném městě nebo drahé, tak holt smůla a asi si nechám zajít chuť
@lucypaja Jejda, to ja prave netusim, ze se to i v minulosti rozdelovalo. Ale prijde mi logicke, ze vychovatelstvi jako takove je jedno a pak si to treba rozsirovat podle veku. Jsou ruzna zamereni. Zvazovala jsem i nad montessori kurzem a nebo dratatackem. Ale ta logopedie mi celkem padla do noty.
Kdyz jsem se pred x lety rozhodvala, kam na stredni a chtela jsem jit na pajdak do skolky, tak me limitovalo to, ze neumim na nic hrat. Ted uz to podminka neni, takze se fakt hodne zmenilo. Furt me to k detem tahne, tak dohanim aspon takto. I u me ty mozkove bunky trpi, kdyz se musim ucit.
Ale kdyz clovek chce, tak vsechno zmakne. Taky drzim palce, pokud se rozhodnes jit dal. Takze ve skolstvi jiz pracujes nebo jsi mimo obor?
@novinarka píše: Více
co je to dratatáček? No bohužel jsem dělala chvilku v úsp což bylo skvělé, pak sem si udělala ošetřovatelský kurz a roky sem pracovala v nemocnici, po dětech už ne, u mě je trochu jiný problém, ze zdravotních důvodů už nemůžu dělat, co dřív, takže sonduju co dál, zkráceně řečeno pozdě mi zjistili glaukom-zelený zákal-,který ze začátku nebolí a tudiž o něm leckdo ani neví a ten mi bohužel zničil oči, takže momentálně už nevidím, tudiž vzdělání a práce co mě naplňovala je pryč! Mám zatím práci z domova, která mi vyhovuje užskrz to, když je syn nemocný sem s ním doma, ale jak řekla moje mamka sem domácí puťka omotaná dětma, chtělo by to být víc mezi lidma, jeden můj kamarád také nevidomý v rámci studia, také v dospělosti se rozhodl, že si udělá peďák vychovatelství začal na Bc a nyní už má Mgr, jeden čas dělal i ve školce, zvládal to, ale rodičům se nelíbilo, že nevidí, no a v rámci studia měl logopedii má i nějakou zkoušku, i to chvilku dělal i když je samozřejmě lepší, když má zrakovou kontrolu u dítěte, ale i tak to zvládal, tak sem si říkala, že bych ten kurz také mohla zvládnout, ale já se vždy na něco nadchnu a pak to opadá, poněvadž v tom začnu hledat negativa a proč ne.. mě by se i líbil asistent pedagoga, ale tak jako leda pro integrované nevidomé dítě..No je to složitější a asi zůstane jen u snů. také sem koukala na kurz krizové intervence u mě teda asi po telefonu či chatu. A ty už po mateřské ve školství pracuješ? Lucka