Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@florenc my bydleli u Hyde parku na kraji směrem k Oxford street.. bylo to trošku draží, ale na tu lokalitu nejlevnější a pohodový.. dost jsme chodili pěšky.. ale pozor, ubytování si rezervuj hodně dopředu, já byla vždycky zvyklá tak týden před odletem, ale londýn jsem bookovala asi 3 měsíce dopředu, jinak bylo vyprodáno.. letěli jsme začátkem května..
Jen upozorneni, nevim, jestli uz nepadlo, az budes kartu vracet - je zalohovana, musis mit doklad o koupi!!!
My ho nemeli…
Diky vsem za odpovedi
progooglila jsem kde co, a snad mam spravne poznatky. Rada se s nema podelim, protoze dopatrat se jich nebyla zadna sranda a treba se budou nekomu hodit
z letiste stansted odjet vlakem express- listky koupit v predstihu min. Mesic, aby sla uplatnit sleva, mne to ukazuje 50% i se zpatecni. Koupit pres jejich online stranky a nechat i je vytisknou az v masine na letisti, tak tam bude logo zeleznic a diky tomu lze pouzit kupon 2for1 a zbytek pobytu na oyster, protoze je daleko vyhodnejsi. No snad je to srozumitelny, ale pro toho, kdo alespon trochu vi, tak snad staci ![]()