Lovci duchů, nástěnná střílecí hra

3241
30.11.13 08:51

Lovci duchů hra

Prosím nemáte někdo tuto hru? Lovci duchů? Taková ta střílečka na stěnu? Zajímalo by mě, zda když si koupíme třeba 2 bazarové s jednou pistolí, zda to bude kompatibilní. Tedy třeba alespoň ta pistole. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1307
16.10.15 20:42

Vánoce se blíží…a tahle hra už je na trhu nějaký ten pátek. Mohly byste mi, prosím, napsat zkušenosti? Je to opravdu dobrá zábava pro čtyřletého kluka, nebo vyhozené peníze?
Děkuju už předem :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
16.10.15 20:58
@Spenata píše:
Vánoce se blíží…a tahle hra už je na trhu nějaký ten pátek. Mohly byste mi, prosím, napsat zkušenosti? Je to opravdu dobrá zábava pro čtyřletého kluka, nebo vyhozené peníze?
Děkuju už předem :mavam: :mavam: :mavam:

Já nejdřív myslela, že některá maminka chce z těch duchů na Těh. testech udělat nějakou hru :D a ted' čtu, že se jedná o hru jako takovou :oops: :lol:
Ale počkám si na reakce, nevypadá to špatně.(ta hra)to by se mi mohlo líbit ;) :)
Dneska mám nějaký divný den :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.10.15 21:11

Mame doma od minulych vanoc a za me super.Syna to bavi hodne a vyblbneme se i my dospeli. Ted to zacal hrat uz i mladsi (2,5).Poradame i rodinny turnaje. Takze doporucuju.My mame s dvema pistolema a to mi prijde lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
16.10.15 21:16
@fidela píše:
Mame doma od minulych vanoc a za me super.Syna to bavi hodne a vyblbneme se i my dospeli. Ted to zacal hrat uz i mladsi (2,5).Poradame i rodinny turnaje. Takze doporucuju.My mame s dvema pistolema a to mi prijde lepsi.

A má to nějaké vyhodnocení na konci? My to hráli jednou v Duhovém parku a přišlo mi to jako totální kravina… Možná to ale měli rozbité, nedokáži posoudit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
16.10.15 21:22

@želvička28 na každé pistoli je po konci hry vidět počet zasahů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
16.10.15 21:43

Taky máme od loňských Vánoc, mladší syn (tehdy 2 roky) se toho napřed bál, ale teď už hraje taky, baví to i nás, dospělé :mrgreen:. Koupila jsem loni výhodně sadu s 2 pistolemi, když to vyprodávali v Globusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 16:25

Lovci duchu

My tuto hru máme už 4. Rokem a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
25.12.15 19:26

Dobrý večer všem :mavam: hru dneska našel malý pod stromečkem u babičky, je to ta se dvěma pistolema. No, ale je divné, že pokaždé funguje jenom jedna. Nevíte, kde by mohla být chyba? Dost mě to mrzí. Pistole se rozsvítí, ale potom už nepípá a nic nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.12.15 19:48

Musíš ty pistole přiložit k oku příšery.

Zapni příeru, i pistole- až se rozsvítí display, pak na příšere dej jakoukoliv obtížnost a přilož pistoli k oku, nejdříve jednu, pak to samé udělej i druhou pistolí

pistole začnou vydávat zvuk a počítat střely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.1.16 11:24

Výborná věc, koupili jsme to v minulý rok k vánocům, pak jsme jeli na s partou lidí a vzali jsme to sebou, a vyhráli jsme si s tím po půlnoci i my..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.16 18:13

Nenabízí někdo hru lovec duchů?

Krásný den maminky :) nenabízí některá z Vás hru lovec duchů? Sháním pro kamarádku. Děkuji moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
26.10.17 00:12

Mate zkusenost s Lovci duchu 2? Videla jsem to ted ve Sparkysu a dost me to nadchlo, ale byl by to darek pro dospeleho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
26.10.17 00:40

Tak pro dospěláky by to byl spíš takový party dárek, my jsme to hráli na chatě s dětma i bez a bylo to boží, záleží, jak je daný dospělák hravý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
25.11.19 11:58

Ahoj holky.mam dva kluky 9 a 6 let. myslite že se a tím ještě zabaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí