HA Lunafem - zkušenosti

1561
20.9.12 11:04

Lunafem - zkušenosti

Ahoj holky, včera mi dr napsala Lunafem, máte s ní zkušenosti? Já před otěhotněním brala Chloe, ale to je prý drastické pro tělo, krev a tak, že je dobré ji brá tak max. dva roky. Tak mi teď napsala tuto. Tak jak jste na tom? Ale je mi jasné, že každé sedí jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
20.9.12 11:08

Neporadím, ale počkám si na odpovědi :oops: Včera jsem zobla první tabletku.. Dr. tvrdil, že je to zlatá střední cesta a že je dobrá :nevim: (Taky jsem předtím brala Dianu a Chloe.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.9.12 11:19

S lunafemem jsem měla problémy. nepravidelné krvácení, začala jsem menstruovat třeba týden před dobráním platíčka… :roll: ted už dva roky beru pramino a maximální spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.9.12 11:20

Mě po ní děsně bolela prsa. Stupňovalo se to jak jsem se blížila ke konci platíčka, pak v pauze jsem splaskla a úúúleva a pak znova dokola :roll:
Pak jsem měla Jeanine a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
20.9.12 11:20

Jo takhle mi to dr říkala taky, taková klasika, po které prý 98% žen nepřibere, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
20.9.12 11:21

No mi dr říkala, že každá antikoncepce chce tak 3 měsíce na vyzkoušní, každá ženská je holt jiná. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.9.12 11:31

Brala jsem Lunafem, každé dva týdny jsem krvácela. Vydržela jsem ho brát 3 měsíce, čekala jsem, že se to srovná, ale nesrovnalo…Pak jsem přešla na Femoden a to bylo to samé. Nakonec jsem přešla na EVRU a s tou jsem byla max. spokojená. Nyní mám azalii. Vetšina žen na ni nadává, ale mě také naprosto vyhovuje a pro mě jako pro kojící mamkou moc možností na ochranu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
20.9.12 11:33

No to moc pěkné vyhlídky tedy nemám, ale tak to vyzkouším a budu vědět. No dvakrát v měsíci fakt menstruovat nemusím, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.9.12 11:37

Ono je to hodně individuální, každému vyhovuje něco jiného. Třeba právě ty s Lunafenem budeš spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.9.12 11:43

Přesně tak, to rozhodně ty problémy nebývají značkou…Každá má malinko jiné složení a každá žena má jinou hormonální situaci… Já brala něco po porodu a krvácela hrozně nepravidelně, silně s bolestma a tak… Pak mi dr. napsala Lunafem a vše je ok. Ono to opravdu chce vyzkoušet ty tři měsíce a až poté pokud nesedne tak měnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
20.9.12 11:47

Já ho mám a OK, je to jako Lindynette.

Příspěvek upraven 16.08.14 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
20.9.12 11:52

Lunafem jsem brala. Byla jsem spokojená po všech stránkách :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
20.9.12 12:33

Lunafem sem brala a přestala sem. Bylo mi po ní špatně, špinila sem, zhoršila se mi pleť a hlavně mě hooodně bolela hlava. Ale já sem háklivá na ledacos ;-) Pak sem začla brát Belaru, ta celkem asi v pohodě ale brala sem jenom 3 měsíce, takže těžko říct zda byla vyhovující..

• Citovat
  • Upravit
20.9.12 18:13

Já Lunafem beru 3.měsíc, teda začínám 3.platíčko a zatím žádné negativní reakce nepocituji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.5.14 14:27

Ahoj potřebovala bych poradit jsem v půlce platíčka a chtěla bych si dát 7 dnů pauzu ted mohu potom normálně platíčko dobrat nevbo mám začít brát nové platíčka? děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí