Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Nevíte o nějakém lunaparku, kde jsou atrakce i pro děti? My byly teď o víkendu v Bayern Parku v Německu, od Českých Budějovic cca 300 km, což bylo v pohodě a bylo to super. Chtěly by jsme vyzkoušet i jiné, ale co jsem koukala na Německý lunaparky, tak je to přes 700km, to už je jako ject někam k moři
. Máte někdo zkušenost, kam ject, kde by to stálo za to a nebylo to tak daleko? Děkuji všem. ![]()
Holiday Park v Hasslochu. Ale to zrovna není dle vašich parametrů, je přes 550 km. Ale je to tam moc hezké.
@B EL píše:
Holiday Park v Hasslochu. Ale to zrovna není dle vašich parametrů, je přes 550 km. Ale je to tam moc hezké.
Hmm to je škoda, že je to tak daleko ![]()
@pucinka1 Můžu se zeptat jak máte velké děti? My máme 2leté a fascinují ho kolotoče, autodromy… (bydlíme u Rakouského Prateru a FURT na to leze, hřiště mu nic neříká
) Myslela jsem že bychom někam s manželem vyrazili a vzali babičku na hlídání ale aby tam bylo i něco pra takové úplné prcky. Je tam něco pro mrňousky?
@Misulicka 1 píše:
@pucinka1 Můžu se zeptat jak máte velké děti? My máme 2leté a fascinují ho kolotoče, autodromy… (bydlíme u Rakouského Prateru a FURT na to leze, hřiště mu nic neříká) Myslela jsem že bychom někam s manželem vyrazili a vzali babičku na hlídání ale aby tam bylo i něco pra takové úplné prcky. Je tam něco pro mrňousky?
Malýmu budou 4. Na některé aktrakce mohl, jen když měl přes 100 cm, hodně to kontrolovali, ale byly tami atrakce pro ty nejmenší. Tady jsou stránky, jsou i v češtině, tak je to dobrý
. http://www.bayern-park.de/cs. Určitě by se Vám to líbilo a opravdu mohu jen doporučit. I vstupné není až tak drahé
.
Tak už koukám, že se platí za každou atrakci zvlášť
, to by vyšlo na pěkně draho
oproti tomu Německu. Tam byla výhoda, že se za atrakce neplatilo, jen za bobové dráhy 1,5 EU. Jinak vše bylo v ceně vstupného. Ale je fakt, že velikostně to není jako ve Vídni
.
@pucinka1 taky přemýšlím o tom Bayern parku… jak moc tam bylo lidí? Mám trochu strach, aby člověk nestrávil půl dne ve frontě na jednu atrakci. Jinak našla jsem tyhle stránky o německých parcích http://www.rodinnazabava.cz/…n-mecku.html třeba z toho něco vyberete.
@pucinka1 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Nevíte o nějakém lunaparku, kde jsou atrakce i pro děti? My byly teď o víkendu v Bayern Parku v Německu, od Českých Budějovic cca 300 km, což bylo v pohodě a bylo to super. Chtěly by jsme vyzkoušet i jiné, ale co jsem koukala na Německý lunaparky, tak je to přes 700km, to už je jako ject někam k moři. Máte někdo zkušenost, kam ject, kde by to stálo za to a nebylo to tak daleko? Děkuji všem.
Tak jeďte k moři tak jsou taky lunaparky, autem se dá navštívit Mirabilandia a letecky PortAventura a Disneyland je kousek před paříží.
@lucenka píše:
@pucinka1 taky přemýšlím o tom Bayern parku… jak moc tam bylo lidí? Mám trochu strach, aby člověk nestrávil půl dne ve frontě na jednu atrakci. Jinak našla jsem tyhle stránky o německých parcích http://www.rodinnazabava.cz/…n-mecku.html třeba z toho něco vyberete.
Lidí bylo spousty, ale fronty byly v pohodě, šlo to rychle, hlavně na atrakcích, která pobrala hodně lidí
. Za odkaz děkuji, kouknu.
@MartinKa36 píše:
Tak jeďte k moři tak jsou taky lunaparky, autem se dá navštívit Mirabilandia a letecky PortAventura a Disneyland je kousek před paříží.
Když u moře už jsme letos byly, chceme spíš něco jen na víkend
. Nebo spíš na jeden den, kdy ráno vyrazíme a večer jsme zpátky
.
@pucinka1 píše:
Lidí bylo spousty, ale fronty byly v pohodě, šlo to rychle, hlavně na atrakcích, která pobrala hodně lidí. Za odkaz děkuji, kouknu.
díky… tak to někdy s klukem vyrazíme (už to mám v plánu od jara, tak teď to ještě zvládnout zrealizovat
)
@lucenka píše:
díky… tak to někdy s klukem vyrazíme (už to mám v plánu od jara, tak teď to ještě zvládnout zrealizovat)
Určitě jeďte, malý bude nadšený, našemu malýmu se odsud vůbec nechtělo
. Ale chce to vychytat hezké počasí, což se nám teď o víkendu podařilo, z některých atrakcí jsme byly trošku promočený ![]()
@pucinka1 Jj tady se platí každá atrakce zvlášť a hlavně je vše až od 3 let. Když má ale malej štěstí, pokud nejsou lidi, pustí mu kolotočář jen pro něj
Na autodrom už vyžebral snad doživotní vstup zadarmo
No nicméně oficiálně tam nemá co dělat…
@pucinka1 píše:
Když u moře už jsme letos byly, chceme spíš něco jen na víkend. Nebo spíš na jeden den, kdy ráno vyrazíme a večer jsme zpátky
.
No ta to se dá snad jen Freizetpark plohn nebo Belantis (beru to z prahy) nekteří extrémmisti jsou schopni dát na otočku Legoland Europa park, nebo Heidepark, ale to je na můj skus trochu o hubu.