Lze přešít kožená bunda?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
620
27.2.14 15:29

Lze přešít kožená bunda?

Holky, mám doma hezkou koženou bundu na zip…Ráda bych jí nosila, ale když jsem si jí kupovala, měla jsem velikost 38, z nějakých neznámých důvodů jsem si koupila velikost 40 8o Jenže teď mám 36, že.
Najde se nějaká švadlena, která by to přešila? Zúžila a vypasovala?
Nebo je to marné a bude mi tu zaclánět ve skříni? :(
Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.2.14 15:32

@terkamo jako jde to, ale hodně to zaplatíš - s kůží se velmi těžko pracuje. Zkus mrknout na fleru - najít někoho, kdo šije z kůže. Určitě tam bude, třeba se domluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
27.2.14 15:34

Vidíš, na to jsem ani nepomyslela… A to tam čumím furt :mrgreen:
No právě, aby to taky nějak vypadalo. jenže 5 tis za novou se mi dávat nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.14 15:36

@terkamo ona otázka, jestli to přešití nebude stejně drahé - chlap měl super koženou bundu, jenže shodil 30 kg. Chtěl ji nechat přešít, ale původní cena bundy 10 tis, přešití téměř 5, tuhle daroval, koupil si novou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
27.2.14 15:44

No napsala jsem jedné slečně z Fleru, tak uvidím…Taky si moc šancí nedávám. Jenže bunda je skoro nová, ideální na motorku právě teď…Jenže motorku už nemáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.14 15:54

@terkamo ;) jako jo, já Tě chápu.. třeba se to fakt povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.2.14 16:05

Nevím odkud jsi, ale třeba tady www.sepra.cz dělají s kůží, přešívají i třeba ušijou bundu podle fotky. Jde o to, že na kůži musíš mít speciální šicí stroj a umět s tím dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
27.2.14 16:20

Bydlím v Praze, ale u Mělníka mám sestru, takže to tam dobře znám. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.2.14 16:50

Hele, sháním švadlenu, co za rozumný peníz přešije pánské sako. Jednak to švadleny dělají velmi nerady (přešívání bund, sak, atd.), protože to prostě pracné je, a jednak… jak jsem zjistila, je skoro nereálný ten požadavek „rozumný peníz“. Ono to totiž vyjde skoro jako za novou věc. Takže otázka už je jen, zda je o cotový vztah k danému oblečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
27.2.14 17:36

Jednou jsem si nechávala přešít kožené kalhoty, taky byly větší…kolik jsem dala za přešití si již nepamatuji, ale jen vím, že jsem si tenkrát říkala, že za ty peníze by se daly pořídit nové :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
28.2.14 08:03

Tak to je skoda :( Byl to darek od nasich k jubileum..Jako furt je to jen bunda, spis mi prijde lito, ze je jak nova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat