Magnetická barva

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
19.9.14 13:11

@Missty. já bych řekla, že je to lepší, my tam máme jak různé magnety (máme vestavěnou lednici, tak je kluci neměli kam dávat) tak výtvory. Dá se přetřít i klasickou barvou, tak nemusí být ani vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.11.14 00:35

Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda se daji sehnati barevne odstiny a nebo se to natre a pak se to pretira jakou barvou chcete? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.18 15:21

Zdravím, magnetická barva je fajn, použil jsem 3 nátěry a krásně to drží. U dvou nátěrů to drží méně. Klasické stříhací ploché magnety na fotky drží, silnější magnety s papírem drží více.

Potřeboval bych poradit ale ohledně ochrany proti korozi. Stalo se už někomu, že by mu to na okrajích začalo měnit barvu do hnědočervené? Část stěny máme u rohu, kde není topení a až teď na zimu jsem si po nějaké době všimnul změny barvy jen pri okraji. Co to je a jak to odstranit, případně jak se chránit, aby to nevzniklo? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
24.4.21 08:52

Zdravím, koupila jsem magnetickou barvu na zeď a ani po 3.nátěru vůbec nemagnetí. Nevíte v čem může být zádrhel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
24.4.21 10:35
@Berenikee píše:
Zdravím, koupila jsem magnetickou barvu na zeď a ani po 3.nátěru vůbec nemagnetí. Nevíte v čem může být zádrhel?

Máš dostatečně silné magnety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný