Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Missty. já bych řekla, že je to lepší, my tam máme jak různé magnety (máme vestavěnou lednici, tak je kluci neměli kam dávat) tak výtvory. Dá se přetřít i klasickou barvou, tak nemusí být ani vidět
Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda se daji sehnati barevne odstiny a nebo se to natre a pak se to pretira jakou barvou chcete? Dekuji
Zdravím, magnetická barva je fajn, použil jsem 3 nátěry a krásně to drží. U dvou nátěrů to drží méně. Klasické stříhací ploché magnety na fotky drží, silnější magnety s papírem drží více.
Potřeboval bych poradit ale ohledně ochrany proti korozi. Stalo se už někomu, že by mu to na okrajích začalo měnit barvu do hnědočervené? Část stěny máme u rohu, kde není topení a až teď na zimu jsem si po nějaké době všimnul změny barvy jen pri okraji. Co to je a jak to odstranit, případně jak se chránit, aby to nevzniklo? Díky moc.
Zdravím, koupila jsem magnetickou barvu na zeď a ani po 3.nátěru vůbec nemagnetí. Nevíte v čem může být zádrhel?
@Berenikee píše:
Zdravím, koupila jsem magnetickou barvu na zeď a ani po 3.nátěru vůbec nemagnetí. Nevíte v čem může být zádrhel?
Máš dostatečně silné magnety?