Makačka po operaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
4.3.15 08:48

@dani24687 No… akutní byl fakt takový stres, navíc po něm jsem měla komplikace díky poklesu tlaku díky epidurálu a nemohla jsem chodit… točila se mi tak hlava a bylo tak špatně, že jsem šla na záchod na pokoji 30 minut. a holky říkaly na pokoji, že nikoho tak zeleného ještě neviděly :D… nakonec přišly z neurologie a řekli, že musím min.3 dny jen ležet na naprosto rovné podložce bez polštáře a vypít tak 3l vody… jen ležet a ležet.. /malý byl předčasně na jip, takže jsem se o něj stejně starat nemohla/… a to pak pomohlo..

po plánovaném jsem neměla žádné problémy… sice teda bolelo mě to snad víc… možná proto, že malý měl skoro 4 kg a prostě, jak ho tahali, tak mi to asi více pohmoždili.. :nevim:..ale zatímco po akutním jsem ještě celý rok měla různé problémy typu, že mi střílely hrozné bolesti do třísel, podbřišku, konečníku, prostě všude…jizda táhla a při ms táhlé bolesti na jedné straně jizvy.. jizva hrozná, keloidní. začla mi bělat až 4 roky po císaři..
teď, půl roku, po plánovaném, jsem v pohodě.. žádné bolesti, jizva hezká, rovná, žádný keloid, bolesti žádné, nic mě netáhne..

nevím, čím to bylo…
jinak já cvičit na břicho začla teď asi 4m po císaři, předtím jsem zkoušela a svaly na břiše mě dost bolely, tak jsem to neriskovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí