Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@dani24687 No… akutní byl fakt takový stres, navíc po něm jsem měla komplikace díky poklesu tlaku díky epidurálu a nemohla jsem chodit… točila se mi tak hlava a bylo tak špatně, že jsem šla na záchod na pokoji 30 minut. a holky říkaly na pokoji, že nikoho tak zeleného ještě neviděly
… nakonec přišly z neurologie a řekli, že musím min.3 dny jen ležet na naprosto rovné podložce bez polštáře a vypít tak 3l vody… jen ležet a ležet.. /malý byl předčasně na jip, takže jsem se o něj stejně starat nemohla/… a to pak pomohlo..
po plánovaném jsem neměla žádné problémy… sice teda bolelo mě to snad víc… možná proto, že malý měl skoro 4 kg a prostě, jak ho tahali, tak mi to asi více pohmoždili..
..ale zatímco po akutním jsem ještě celý rok měla různé problémy typu, že mi střílely hrozné bolesti do třísel, podbřišku, konečníku, prostě všude…jizda táhla a při ms táhlé bolesti na jedné straně jizvy.. jizva hrozná, keloidní. začla mi bělat až 4 roky po císaři..
teď, půl roku, po plánovaném, jsem v pohodě.. žádné bolesti, jizva hezká, rovná, žádný keloid, bolesti žádné, nic mě netáhne..
nevím, čím to bylo…
jinak já cvičit na břicho začla teď asi 4m po císaři, předtím jsem zkoušela a svaly na břiše mě dost bolely, tak jsem to neriskovala…