Malá šatna pro dva, zařízení, inspirace

32028
14.2.14 22:29

malá šatna pro dva

Dámy, budu zařizovat malou šatnu pro dva lidi. Máte někdo s tím už zkušenosti? Nějaké inspirativní fotografie? Co všechno se Vám tam vešlo/nevešlo? Nějaké rady, co byste už znova neudělaly nebo naopak udělaly? Prostor bude 1,6×1,4m a cca 2,6m do výšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
14.2.14 22:35

Ikea Algot, muj sen ;)

http://favi.cz/inspirace/satna

• Citovat
  • Upravit
195
14.2.14 22:40

Já šatnu nemám, ale chtěla bych tak 3×3m :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
14.2.14 22:48
@KackaDoup píše:
Ikea Algot, muj sen ;)

To radeji ikea Stolmen. I kdyz driv meli vice prislusenstvi k tomuto systemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
14.2.14 23:20

Muj sen je algot, zabere malo mista…tohle na ty tyce nechci ;) ale kdo ma misti, proc ne ;)

• Citovat
  • Upravit
32028
14.2.14 23:28

Já bych asi chtěla poskládat z jednotlivých poliček a tyčí nějaký vlastní návrh, jednak to výjde levněji a jednak se to udělá víc podle představ. Jenže nemám moc inspirace. Jednak furt přemýšlím, jestli je reálně se vejít s oblečením do takového prostoru (ráda bych tam toho vecpala co nejvíce, ale zas aby to nemělo stejný efekt jako naházet všechny věci do prostředka místnosti) a taky moc nemám představu, kolik je potřeba ponechat místa pod tyčí. Chtěla bych udělat dvě nad sebou a nevím, jestli se to tam má šanci nějak reálně vejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
15.2.14 07:47

Mame v byte satnu, vlevo jsou po cely dylce policky, a na jedny strane jen tyce, satnu mame i v baraku (zatim stavime), ale asi to tam udelame podobne, tady vbyte je blby ze dve strany jsou nevyuzity-strana kde jsou dvere a stena za dverma, alr jsme zatim podnajmu, takze jsem rada asponza nejakou satnu, jiny uloznx prostory tu nejsou tak tam mame dany snad vsechno.. v baraku budem mit do satny posuvny tak se ten prostor vyuzije snad lip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.2.14 11:55

Já jsem na netu našla tyhle instrukce:
„Prostor pro zavěšení dámských kabátů a bund by měl být cca 135 – 145 cm vysoký, u pánských 125 – 135 cm. Hloubka skříně 55 – 60 cm. Šířka prostoru na 5 až 10 kabátů by měla být kolem 70 cm. Pro dámské šaty je výška 145 – 160 cm, hloubka 50 cm a šířka minimálně 35 cm pro 10 ks. Na saka vyhraďte prostor vysoký 85 cm, hluboký 55 cm a široký alespoň 90 cm pro 10 ks. U kalhot 130 (70 dle způsobu zavěšení) cm výška, hloubka 43 cm.
Pokud máte šatnu jako samostatnou místnost, minimální šířka místnosti, pokud budou dva regály proti sobě, je 2 m - 55 cm na každý regál a prostor mezi nimi 90 cm. Pokud se v šatně hodláte i oblékat, měl by prostor mezi policemi být ještě větší, ideálně 120 - 150 cm.“

A jinak se mi moc líbí systém Pax z Ikey. Mají nepřeberné množství polic, šuplíků, tyčí, vnitřních komod a dalších vychytávek. Líbilo by se mi něco podobného:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
15.2.14 12:02

Šatnu nemám, ale v ložnici máme tolik prostoru, že se nám tam vešlo až 7 skříní :dance:
manžel vyráběl sám, takže jsem si nadiktovala co a jak a kde
ale i tak je nám to málo :nevim: a to si myslím, že nemám tolik obličení :think: no asi mám :lol:
ted budeme trošku přestavovat a stěhovt, tak to asi bude všechno jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1