Malá softshellová bunda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mala softshilova bunda
Ahoj. Potrebuju poradit. Chteli bychom malemu na jaro koupit softshilkvou bundu ale nevim kde se tak male prodavaji. Potrebovala bych tak 74. Delaji se vubec tak male? Klasicke softshilove bundy ktere vypadaji jako dospelacke? Diky moc za rady a zkusenosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Takove male softshellky ti udelaji na fleru, jinak tchibo ma od vel. 80 a tady jsou taky od vel. 80 http://www.nejdetskysecondhand.cz/…shell-bundy/?…[19][]=18¶ms[20][0]=&producers[]=
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarr
na fleru ti paní ušije i roztoucí shoftselku..právě od tak malé velikosti a vydrží třeba i do tří let - velikostně. Zrovna jsem si tam jednu objednala a čekám na ušití..
- Citovat
- Upravit
@jessikka
http://www.fler.cz/…icka-6157880
zatim se mi šije, tak zkušenost nemám, ale snad bude v pohodě..objednala jsem si od paní i roztoucí softshellové kalhoty k tomu ve stejném designu, tak jsem zvědavá
Má tam sice naspané až od velikosti 86, ale jelikož je šije sama, určitě bude schopná ušít i menší velikost..od těch 74
- Citovat
- Upravit
Taky mame z fleru i s kalhotama, ale od jine pani. Musim rict, ze vyuzivame dost a je to supere ![]()
- Citovat
- Upravit
@smurfka ty jsou super
@samurajka od jake pani prosim mate vy? jsou taky rostouci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem
jj už se na ni těším..já už mám tříletáka, tak jsem si objednala větší. Nemohla jsem nikde sehnat ani tuto velikost v obchodech..
- Citovat
- Upravit
@smurfka a to je potom 3,5 - 5,5? ta by pro me byla prave taky aktualni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem píše:
@smurfka a to je potom 3,5 - 5,5? ta by pro me byla prave taky aktualni
to nevím..asi..v tomhle věku děti rychleji rostou, tak uvidime jak dlouho vydrží..já mám doma hodně živé dítě, tak budu ráda když mi vydrží aspon rok bez toho aby se zničila..
já prostě napsala že chci velikost 104 ( na 3-4 roky ) a jak bude o moc větší to nevím..ale paní určitě řekne když se spojíte. Já myslím že pokud je rostoucí, tak určitě aposn dvě čísla vydrží
- Citovat
- Upravit
@smurfka to má holka teď 104 a ještě ji nejsou 3, tak bych potřebovala tak 116, aby to bylo fakt rostoucí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja nakonec objednala z outdoorkids. Prislo mu to nejlepsi cena za super kvalitu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem píše:
@smurfka to má holka teď 104 a ještě ji nejsou 3, tak bych potřebovala tak 116, aby to bylo fakt rostoucí
tak syn má 2r a 10m a nosí 98..začínám teprve postupně nakupovat 104..tak nám určo bude..
pokud bys pak chtěla tak to je asi na domluvě s paní, jestli ušije i tak velké číslo, byla by ale asi dražší..po mě už chtěla jinou částku než je uvedena v tom inzerátu na tu menší budničku..
- Citovat
- Upravit
@smurfka poptam se na kolik by to vyslo a srovnám s obchodními cenami, ale líbí se mi to využití na hodně dlouhou dobu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit