Malá varlátka

84
28.11.13 22:17

malá varlátka

Ahoj holky,
můj syn dva a třičtvrtě roku má dost malá varlátka, v porovnání s jinými dětmi…Já vim, že je ještě malý, ale dost mě to trápí. Nemáte někdo podobný problém, nebo synka, který měl také malá varlata a pak třeba „skokově dorostly“?
Má je normálně sestouplý, ale šourek nic moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
28.11.13 22:21

@meggiesek mě zase přijde, že má malýho pindika oproti ostatním…no budu mu držet v pubertě palce, ať to dožene :lol:
co jinak naděláme, že??? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
28.11.13 22:23

To, co asi vidíte u jiných dětí, je celý šourek, varlata mají děti zhruba stejně velká, nesmí překračovat objem 4 ml. Velký objem šourku neznamený vždy velké varle. Až organismus uváží jednoho dne za vhodné, aby začala puberta, tak se tak stane. Varlata pak dorostou do dospělé velikosti (4×3×2,5 cm). A o velikosti penisu platí to samé (tady je průměr zhruba 13 cm). Na mikropenis by se už přišlo.

Příspěvek upraven 29.11.13 v 06:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.11.13 22:42
@Lenka512 píše:
@meggiesek mě zase přijde, že má malýho pindika oproti ostatním…no budu mu držet v pubertě palce, ať to dožene :lol:
co jinak naděláme, že??? :P

Přesně! Máme to stejné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
29.11.13 06:37
@Doctus píše:
To, co asi vidíte u jiných dětí, je celý šourek, varlata mají děti zhruba stejně velká, nesmí překračovat objem 4 ml. Velký objem šourku neznamený vždy velké varle. Až organismus uváží jednoho dne za vhodné, aby začala puberta, tak se tak stane. Varlata pak dorostou do dospělé velikosti (432,5 cm). A o velikosti penisu platí to samé (tady je průměr zhruba 13 cm). Na mikropenis by se už přišlo.

souhlas,

Pytlik meni velikost predevsim podle teploty, zkus se schvalne nekdy kouknout, az bude vyslovene sparenej (trebas az ho budes svlikat po prilisnem navleceni do bund ve vytopenem aute) - bude mit povoleny pytel az do pulky stehen. A pri nejblizsi kontrole sdel svoje obavy sve dr. ona na nej sahne a urcite ti je vyvrati. jinak neni zadnej spech, i kdyby mensi byxly, stejne by se s tim sotvaco delalo -na pripadnou hormonalni suplementaci je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.15 14:16

Dobrý den,

tušíte někdo jak by měl mít pětiletý kluk velká varlátka? Připadá mi, že od miminka mu skoro nevyrostli. V pytlíku je má, ale jsou malinké něco přes 0.5 cm.

• Citovat
  • Upravit
72725
18.5.15 14:18
@Anonymní píše:
Dobrý den,tušíte někdo jak by měl mít pětiletý kluk velká varlátka? Připadá mi, že od miminka mu skoro nevyrostli. V pytlíku je má, ale jsou malinké něco přes 0.5 cm.

pokud by něco bylo špatně, tak se dozvíš u dr.. u malých dětí nerostou, pak se začnou zvětšovat v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.15 14:22
@martina.se píše:
pokud by něco bylo špatně, tak se dozvíš u dr.. u malých dětí nerostou, pak se začnou zvětšovat v pubertě.

Naše Mudra je dost flink úplně ji nevěřím. Na pětileté prohlídce mu podle mě ani přerození nekontrolovala. Chtěla bych ji změnit, ale jiná je moc daleko.

• Citovat
  • Upravit
72725
18.5.15 14:24
@Anonymní píše:
Naše Mudra je dost flink úplně ji nevěřím. Na pětileté prohlídce mu podle mě ani přerození nekontrolovala. Chtěla bych ji změnit, ale jiná je moc daleko.

na velikosti nezáleží, jestli jsou v šourku, tak víc neřeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.15 14:33
@martina.se píše:
na velikosti nezáleží, jestli jsou v šourku, tak víc neřeš ;)

To jsou. Jen mi přijde, že jsou pořád stejně velká, ale jestli do puberty nerostou tak je snad vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
72725
18.5.15 14:34
@Anonymní píše:
To jsou. Jen mi přijde, že jsou pořád stejně velká, ale jestli do puberty nerostou tak je snad vše v pořádku.

u malých dětí se to tak nezvětšuje, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí