Mallorca v červnu od 5. do 12.6.

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.5.15 17:00

Mallorca v červnu od 5. do 12.6.

Ahoj, prosím nebyla jste některá na dovolená na Mallorce v červnu? Jaké bylo počasí? Chtěli bychom letět 5. - 12.6., konkrétně oblast Calas de Mallorca, ale obáváme se počasí. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
27.5.15 17:05

Pokud nebudes mit vylozene smulu, tak bude krasne a teplo. Akorat more chladnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
27.5.15 17:37

@svecovaveru Úplně přesně ti odpovědět nemůžu, ale byli jsme od 31.5 na týden na Menorce a to doporučit nemůžu. Bála jsem se horka kvůli mrněti, a ve finále bylo chladno moc. První 2 dny jsme museli mít svetr nebo mikinu, pak se naštěstí oteplilo a bylo normálně na letní šaty. Akorát moře bylo studený, teprve někdy na konci dovolený, jsem tam jednou vlezla - 10 temp a hned zase ven, a tím to haslo. Společně se mnou tam vlezli asi 3 Skandinávci - taky jenom na pár temp :lol: Příště bych jela v druhé polovině června, spíš ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.5.15 17:58

Jela bych až po prázdninách. Horka pryč, moře stále vyhřáté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.5.15 17:58

@poppaea
no to je tezko, vetsinou se to lame kolem toho prelomu kveten/cerven. ja bydlim na pevnine, ale tak cca naproti Mallorcy a nepamatuju za poslednich par let, ze by se na zacatku cervna nedalo koupat. a na konci cervna uz je pekne na zdechnuti.
pravda na ostrovech je casto o stupinek chladneji, ale na pristi tyden uz vsude kolem hlasi kolem 27stupnu.

jako smulu muze mit clovek vzdycky, ze to pocasi nejak zvrtne. tady treba v pulce kvetba bylo 33 a minuly vikend 19 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.5.15 17:59

Jo tak my byli v květnu a museli jsme si tam kupovat mikiny. A do moře se vlézt nedalo. Nicméně loni byly touhle dobou třicítky i u nás. Letos je spíš podzim. Už není spolehnutí na nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
27.5.15 18:10

@Ali-Ali No já nevím, asi jsme to zrovna špatně vychytali :lol:
Našla jsem fotku z 3.června, moře prázdný, na kraji pár odvážlivců do pasu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 18:11

Tak byli jsme už na Kanárech, kde je voda studnější - taky okolo 21°C a to nám nevadilo, jde mi spíš o tu teplotu vzduchu…zase nechci za něco vyhodit peníze a mít pak hnusně…takže to radši asi do Turecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.5.15 18:29

@poppaea
na pocasi neni spoleh no.
16.kvetna:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.5.15 18:40

@Ali-Ali takže Bibione? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.5.15 18:43
@Run píše:
@Ali-Ali takže Bibione? :lol:

to je mestska plaz. jak je k 30 stupnum, tak je tam pul mesta a to staci, i kdyz turisti jeste nedorazili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
11.6.15 19:12

My byli loni v rijnu a bylo nadherne, kolem 30 stupnu, mimo sezonu, takze plaze nebyli preplnene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí