Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já udělala testíky tři a ten poslední měl čárku nejslabší..mám to i v albu..takže to fakt není o tom, jak hcg stoupá ![]()
Ja si taky myslim, ze je lepsi netestovat… ja si delala testy tri a nikdy ta carka nebyla uplne silna..nejlepsi je si koupit nejakej digitalni tam neni co zkoumat bud jo nebo ne
jak radi holky co nejdriv zajdi na krev a budes mit jistotu ![]()
lyrica píše:
Já udělala testíky tři a ten poslední měl čárku nejslabší..mám to i v albu..takže to fakt není o tom, jak hcg stoupá
Ale slibuju, že v pondělí udělám poslední
takhle silnou jsem jí měla taky a byla jsem v 6 týdnu,týden před tím mi test nevyšel
lokofa píše:lyrica píše:Slibuju
Ale poslední!!!![]()
![]()
![]()
nevěš hlavu,já to znám,po několika IVF,to testování
takhle před rokem sjem také šílela,taky přesně takové čárečky a teď mi tam chrupe skoro 5 měsíční cácorka,
držím palečky a dej si oraz s testováním,
Lokofa, fotka je sice neostra, ale podla mna silneju. daj tomu cas. verim, ze to vyslo a v pondelok tam uz bude pekna druha //
toto su moje testy, tiez to silnelo pomalicky… o 10 tyzdnov rodime ![]()

Děkuju holky. Červík prostě hlodá
Nevím přesně kolik dpo jsem, ovu byla možná 15dc, tak pak bych byla 16dpo.
Nikdy jsem si nedelala vic testu jak jeden (kdyz byl pozitivni)a udelala sem dobre.Stacilo mi vedet ze jsem tehotna,nenapadlo me sledovat jestli sili.
Takze radim zanech testovani,vidis ze tam mas dve carky…a mmch vidim ze je ta posledni uz pekne silna …nekdo nema ani takovou.
Karllicka píše:
Nikdy jsem si nedelala vic testu jak jeden (kdyz byl pozitivni)a udelala sem dobre.Stacilo mi vedet ze jsem tehotna,nenapadlo me sledovat jestli sili.
Takze radim zanech testovani,vidis ze tam mas dve carky…a mmch vidim ze je ta posledni uz pekne silna …nekdo nema ani takovou.
Vím, vím, vím…
jen mi to prostě nedáááá, ale ted už doma žádné testy nemám ![]()
Mně se prostě 31dc zdá slabá no i to zesílení…Ale to už se opakuju ![]()
Dám. A děkuju