Málo sílí?

kofola3
1.7.11 20:01

Málo sílí??

Zdravím při večeru

Obracím se s prosbou o zkušenosti.
První den MS byl 1.6 27. 6 jsem si dělala test a byla tam slabá čárka. Vím, že testovat denně se nemá, ale mi to nějak nedá.
Jen teda ten test z 28.6 se mi nacucl jak ležel vedle nově udělaného a ted vypadá, že je pozitivnější než ty další, ale spíš čárka ztmavla po tom nacucání.

Ale ty čárky nějak málo sílí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22131
1.7.11 20:11

nevěš hlavu, každýmu to sílí jinak, uvidíš že všechno dobře dopadne :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
1.7.11 20:11

Ahoj nechci te strasit ale podle me to je hodne slabe a nesili aby to neodeslo s menstruaci ted nekdy..5dni nesilit je dost :-( Ale drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.7.11 20:12

Domácí testy jsou kvalitativní a ne kvantitativní, odhadovat z nich výši hcg a jeho růst je zavádějící. Pokud jsi chtěla sledovat nárůst hcg, měla jsi se po prvním pozitivním testu vybodnout na čurání a jít na krev a za 2dny zase, měla bys naprostou jistotu, zda hcg roste tak, jak má :wink: Skoč si k dr pro žádanku, ať nenecháš v laborce majlant.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.7.11 20:15

Souhlasím s Gladys, vůbec se to takhle nedá porovnávat, takže bych se zbytečně nestresovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 20:16
nikitanikita píše:
Ahoj nechci te strasit ale podle me to je hodne slabe a nesili aby to neodeslo s menstruaci ted nekdy..5dni nesilit je dost :-( Ale drzim palecky :kytka:

Ona sílí, viz foto, ale podle mě málo.
Už jednou jsem prodělala mimoděložní těhotenství a sílily velmi velmi malo.
Jen tehda jsem mela normalne ms a test jsem si delala az v půli jakoby noveho cyklu, takze zhruba 40dc.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
1.7.11 20:17

Tady ještě jiná fotka s testy z 29,30 a 1.7

• Citovat
  • Upravit
41882
1.7.11 20:18

Já si fakt myslim, že se zbytečně deptáš dopředu..tam nezáleží na tom, jak moc ta čárka je tmavá, ale že tam je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 20:18
lyrica píše:
Já si fakt myslim, že se zbytečně deptáš dopředu..tam nezáleží na tom, jak moc ta čárka je tmavá, ale že tam je :wink:

Já vím, jsem magor. Bojím se zase mimoděložního.

• Citovat
  • Upravit
780
1.7.11 20:19
lokofa píše:
nikitanikita píše:
Ahoj nechci te strasit ale podle me to je hodne slabe a nesili aby to neodeslo s menstruaci ted nekdy..5dni nesilit je dost :-( Ale drzim palecky :kytka:
Jen tehda jsem mela normalne ms a test jsem si delala az v půli jakoby noveho cyklu, takze zhruba 40dc.

ach tak uz to vidim lepe na te fotce tak vydrz netestovat a zkus v pondeli at muzes lepe porovnat a kdyztak si zajdi i na tu krev a budes chytrejsi..ja jsem se ted pri posledni dcerce natestovala az az..to bylo penez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.7.11 20:20

Já ti to věřim, měla jsem na něj ,,jen,, podezření a stačilo, ale urči sama víš, že takhle se to fakt poznat nedá, nervičky ti neprospějou už vůbec :kytka: Už jsi se objednala na gyndu? Nebo teprve budeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.7.11 20:20
nikitanikita píše:
lokofa píše:
nikitanikita píše:
Jen tehda jsem mela normalne ms a test jsem si delala az v půli jakoby noveho cyklu, takze zhruba 40dc.
ach tak uz to vidim lepe na te fotce tak vydrz netestovat a zkus v pondeli at muzes lepe porovnat a kdyztak si zajdi i na tu krev a budes chytrejsi..ja jsem se ted pri posledni dcerce natestovala az az..to bylo penez :lol:

Zkusím v pondělí, dřív se do lékárny stejně nedostanu. K dr mám jít ve čtvrtek, tak snad vydržím.

• Citovat
  • Upravit
41882
1.7.11 20:21

Za mě teda hlavně už nechat toho testování,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
lokofa píše:
nikitanikita píše:
lokofa píše:
nikitanikita píše:
ach tak uz to vidim lepe na te fotce tak vydrz netestovat a zkus v pondeli at muzes lepe porovnat a kdyztak si zajdi i na tu krev a budes chytrejsi..ja jsem se ted pri posledni dcerce natestovala az az..to bylo penez :lol:
Zkusím v pondělí, dřív se do lékárny stejně nedostanu. K dr mám jít ve čtvrtek, tak snad vydržím.

tak nam hlavne dej vedet budu na tebe myslet ':-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
lyrica píše:
Já ti to věřim, měla jsem na něj ,,jen,, podezření a stačilo, ale urči sama víš, že takhle se to fakt poznat nedá, nervičky ti neprospějou už vůbec :kytka: Už jsi se objednala na gyndu? Nebo teprve budeš?

Dr mi říkala at přijdu 7.7.
Nop já právě u dvou těhu takhle „kontrolovala“ zda je vše ok a čárka sílí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex