Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nevěš hlavu, každýmu to sílí jinak, uvidíš že všechno dobře dopadne
![]()
Ahoj nechci te strasit ale podle me to je hodne slabe a nesili aby to neodeslo s menstruaci ted nekdy..5dni nesilit je dost
Ale drzim palecky ![]()
Domácí testy jsou kvalitativní a ne kvantitativní, odhadovat z nich výši hcg a jeho růst je zavádějící. Pokud jsi chtěla sledovat nárůst hcg, měla jsi se po prvním pozitivním testu vybodnout na čurání a jít na krev a za 2dny zase, měla bys naprostou jistotu, zda hcg roste tak, jak má
Skoč si k dr pro žádanku, ať nenecháš v laborce majlant.
Držím palce ![]()
Souhlasím s Gladys, vůbec se to takhle nedá porovnávat, takže bych se zbytečně nestresovala ![]()
nikitanikita píše:
Ahoj nechci te strasit ale podle me to je hodne slabe a nesili aby to neodeslo s menstruaci ted nekdy..5dni nesilit je dostAle drzim palecky
Ona sílí, viz foto, ale podle mě málo.
Už jednou jsem prodělala mimoděložní těhotenství a sílily velmi velmi malo.
Jen tehda jsem mela normalne ms a test jsem si delala az v půli jakoby noveho cyklu, takze zhruba 40dc.
Já si fakt myslim, že se zbytečně deptáš dopředu..tam nezáleží na tom, jak moc ta čárka je tmavá, ale že tam je ![]()
lyrica píše:
Já si fakt myslim, že se zbytečně deptáš dopředu..tam nezáleží na tom, jak moc ta čárka je tmavá, ale že tam je
Já vím, jsem magor. Bojím se zase mimoděložního.
lokofa píše:nikitanikita píše:Ona sílí, viz foto, ale podle mě málo.
Ahoj nechci te strasit ale podle me to je hodne slabe a nesili aby to neodeslo s menstruaci ted nekdy..5dni nesilit je dostAle drzim palecky
Jen tehda jsem mela normalne ms a test jsem si delala az v půli jakoby noveho cyklu, takze zhruba 40dc.
ach tak uz to vidim lepe na te fotce tak vydrz netestovat a zkus v pondeli at muzes lepe porovnat a kdyztak si zajdi i na tu krev a budes chytrejsi..ja jsem se ted pri posledni dcerce natestovala az az..to bylo penez ![]()
Já ti to věřim, měla jsem na něj ,,jen,, podezření a stačilo, ale urči sama víš, že takhle se to fakt poznat nedá, nervičky ti neprospějou už vůbec
Už jsi se objednala na gyndu? Nebo teprve budeš?
nikitanikita píše:lokofa píše:ach tak uz to vidim lepe na te fotce tak vydrz netestovat a zkus v pondeli at muzes lepe porovnat a kdyztak si zajdi i na tu krev a budes chytrejsi..ja jsem se ted pri posledni dcerce natestovala az az..to bylo peneznikitanikita píše:Ona sílí, viz foto, ale podle mě málo.
Zkusím v pondělí, dřív se do lékárny stejně nedostanu. K dr mám jít ve čtvrtek, tak snad vydržím.
lokofa píše:nikitanikita píše:Zkusím v pondělí, dřív se do lékárny stejně nedostanu. K dr mám jít ve čtvrtek, tak snad vydržím.lokofa píše:ach tak uz to vidim lepe na te fotce tak vydrz netestovat a zkus v pondeli at muzes lepe porovnat a kdyztak si zajdi i na tu krev a budes chytrejsi..ja jsem se ted pri posledni dcerce natestovala az az..to bylo peneznikitanikita píše:Ona sílí, viz foto, ale podle mě málo.
tak nam hlavne dej vedet budu na tebe myslet ':-)
lyrica píše:
Já ti to věřim, měla jsem na něj ,,jen,, podezření a stačilo, ale urči sama víš, že takhle se to fakt poznat nedá, nervičky ti neprospějou už vůbecUž jsi se objednala na gyndu? Nebo teprve budeš?
Dr mi říkala at přijdu 7.7.
Nop já právě u dvou těhu takhle „kontrolovala“ zda je vše ok a čárka sílí.
Zdravím při večeru
Obracím se s prosbou o zkušenosti.
První den MS byl 1.6 27. 6 jsem si dělala test a byla tam slabá čárka. Vím, že testovat denně se nemá, ale mi to nějak nedá.
Jen teda ten test z 28.6 se mi nacucl jak ležel vedle nově udělaného a ted vypadá, že je pozitivnější než ty další, ale spíš čárka ztmavla po tom nacucání.
Ale ty čárky nějak málo sílí.