Malování podle čísel

Anonymní
7.7.24 15:29

Malování podle čísel fotku

Ahoj, chtěla bych darovat obraz podle vlastní fotky, ale nejde mi to, tak jsem objednala malování podle čísel. Chci se zeptat, jestli opravdu nejde poznat že jsem to malovala podle něčeho. Myslím třeba po několika letech, když ty barvy třeba zblednou, jestli jde pod tím vidět ta předloha. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42202
7.7.24 15:56

Podle mne to většinou jde poznat hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6004
7.7.24 15:59

Když to uděláš vážně precizně, tak to poznat nejde.
Máme ho už 5 let a bledý není :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
7.7.24 16:26

Tak když trochu umíš malovat a uděláš to pekne, půjde to poznat min, než když jsi neměla stetec nikdy v ruce si myslím :D ale tak i kdyby to vybledlo, což si nemyslím, jsou to barvy a ne tisk, tak se to vyhodi, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
7.7.24 16:36

Za mě to poznat jde hodně, že je to kreslení podle šablony (čísel). Navíc ty barvy k tomu nejsou moc kvalitní, takže ta čísla a linky prosvitaji a chce to potom víc vrstev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6004
7.7.24 17:06

@Zlatovláska555 to asi záleží na výrobci.
My máme z větší části ty barvy světlé (bílé) a vůbec to neprosvítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
7.7.24 18:06

Já bych nelhala a nevydávala to ta své autorské dílo. I malovaná fotka podle čísel, bude hezký dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
7.7.24 22:23

Hlavně to není žádná prča a potřebuješ na to hodně času a trpělivosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
7.7.24 22:55
@Markéta188 píše: Více

To je samozřejmé, že záleží na výrobci, ale většina produktů je v dnešní době z Číny, a to opravdu žádná kvalita není. Za mě je spíš divné dávat někomu obraz, který je dělaný podle čísel. Přijde mi to takové divné a dětské. :nevim: Ale každý na to může mít jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
7.7.24 23:03

Mě by třeba moc potěšilo, kdybych dostala tu sadu s barvami a natištěným plátnem, ať si to vymaluju sama. Mě by to moc bavilo.
Dát někomu takto už vymalovaný obraz by mi přišlo jako dát někomu už vybarvené omalovánky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
7.7.24 23:11
@stín katedrál píše: Více

Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
7.7.24 23:12
@stín katedrál píše: Více
Úplně souhlasím. Sama jsem to jednou dostala jako dárek k Vánocům a byla jsem moc ráda. Je to fajn technika na relax, ale dávat někomu už vybarvený obraz je takové zvláštní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
8.7.24 05:45
@Zlatovláska555 píše: Více

Ale autorka chce zatajit, že je to podle cisel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
8.7.24 13:37
@Kfětoslava píše: Více

Já vím. Ale myslíte si, že to nejde poznat? Vždyť je to jak mozaika/omalovánka. :roll:

Edit: oprava interpunkce.

Příspěvek upraven 08.07.24 v 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42202
8.7.24 14:02
@Zlatovláska555 píše: Více

Pro někoho, kdo neumí malovat, asi hned ne. Ale kdo maluje, nebo má malíře v rodině, či se jinak malbě věnuje, ten to pozná. Prostě tam chybí ty tahy, ta plynulost, prolínání a přechody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat