Malý a velký pes

5502
11.5.13 16:46

Malý a velký pes

Ahojky :mavam:
Nemáte někdo doma „na baráku“ malého psa mazlíka doma a venku hlídače, který ale nesmí dovnitř? Myslíte, že je to vůbec reálné takto mít?
Děkuji za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3857
11.5.13 16:50

My máme doma dokonce dva malé a venku zase dva velké. Doma špice venku ovčáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
11.5.13 16:53

Samozřejmě že to je reálné, jaký si to uděláš, takový to máš. ČCHP - doma, NO a BSP venku, obě,,velké holky,, mají vlastní kotce s ústředním topením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.5.13 16:56

Tchánovci mají, jezevčíka vevnitř a dva leony venku. To, že jim leoni často proklouznou předsíní až do obýváku, je věc druhá, když si je nevychovaj, ať si luxujou víc chlupů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
11.5.13 16:56

Venku máme NO a doma yorka. proč by to nemělo jít? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
11.5.13 16:57
@zuzouš píše:
Tchánovci mají, jezevčíka vevnitř a dva leony venku. To, že jim leoni často proklouznou předsíní až do obýváku, je věc druhá, když si je nevychovaj, ať si luxujou víc chlupů :nevim:

To si náš pes nikdy nedovolil, prostě ví, že je barák tabu a nejde tam. Vůbec, ani když ho někdo zavolá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.5.13 17:02

@araw však já vím, naši si to taky nedovolí. Tchánovcům jsme to párkrát jemně naznačovali, že mít 3nevychovaný hafany pospolu na návštěvě s dětma nemusí dělat dobrotu. Takže když ten jejich malej vystresovanej hajzlík nám už potřetí vystartoval na děti, nutno dodat ani se ho holky nedotkly, sebrali jsme se z návštěvy, já beze slova, manžel na ně ještě chvíli řval, a hurá domů. Od té doby k nim nejezdíme, pokud chtějí, jedou oni za námi :nevim: Nikdy bych nevěřila, že budu schopná nenávisti ke zvířeti, ale u tohohle psa si upřímně přeju, aby brzo zdechnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.5.13 17:06

Protože mi umřela kočička :,( a já si zamilovala jednoho Jorečka, který teda už stejně asi nebude k mání tak je to asi bezpředmětné a navíc o tom doma nikdo nechce ani slyšet - manžel teda má jen argument, že do budoucna chceme hlídače tak by to bylo blbé, že jeden pes je vevnitř a druhý venku. No a bydlíme ve dvojdomku s našima a ti o tom taky nechtějí ani slyšet :? A přitom mi tak strašně chybí ten mazlík. Ač jsem vždycky říkala, že nemám ráda jak si někdo hned koupí nového mazlíka, tak mám pocit, že je to něco co by mi teď hrozně moc pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.5.13 17:09

A co další čičinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
11.5.13 17:15

Ahoj. Já bych potřebvala znát vaše názory. Manžel si příští týden jede pro německou dogu a venku už máme křížence. Ohař + hovavart. Mám o toho křížence strach. Doga je 4roky stará.. Máte nějaké tipy na to aby si zvykly? Jeden pes mi roztrhal mího PRVNÍHO psa a druhý se mi zakousl do ramene.. Tak vidím velké psi já. Manžel je miluje.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17019
11.5.13 17:19
@Brooucinda píše:
Ahoj. Já bych potřebvala znát vaše názory. Manžel si příští týden jede pro německou dogu a venku už máme křížence. Ohař + hovavart. Mám o toho křížence strach. Doga je 4roky stará.. Máte nějaké tipy na to aby si zvykly? Jeden pes mi roztrhal mího PRVNÍHO psa a druhý se mi zakousl do ramene.. Tak vidím velké psi já. Manžel je miluje.. :nevim:

Pořídila bych štěně. Ne dospělého psa :nevim: Kór když z nich máš strach, taky se bojím velkých psů, ale máme NO od štěněte a toho se nebojím, nepořizovala bych si takový tele jako dospělého psa :nevim: jak zařídit aby se nepoprali :nevim: jakej je ten co máte? Je to blbeček kterej každýho přijme? protože my měli už toho yorka doma a ten je dominantní a ovčáka celkem „týrá“… Kdyby byl velkej, tak nevím, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.5.13 17:23
@Brooucinda píše:
Ahoj. Já bych potřebvala znát vaše názory. Manžel si příští týden jede pro německou dogu a venku už máme křížence. Ohař + hovavart. Mám o toho křížence strach. Doga je 4roky stará.. Máte nějaké tipy na to aby si zvykly? Jeden pes mi roztrhal mího PRVNÍHO psa a druhý se mi zakousl do ramene.. Tak vidím velké psi já. Manžel je miluje.. :nevim:

no kazdej pes si s kazdym nesedne…kor treba jestli to jsou dve feny…seznamit urcite na neutralni pude a pak musis byt vudcem smecky ty…a urcit jasny pravidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
11.5.13 17:27

@araw No Roný je hodnej, přátelskej, štěně a všechno si nechá. Ta doga je to pes co je vychovaný, s PP, jezí na výstavy, ale nemohou si nechat kvůli času. Jinak by stál 20tis. Nechápu sice jak za psa tohle někdo může dát, ale právě proto, že je vychovanej a zvyklej na dalšího hafana (protože sami taky nějakého mají) tak že ho manžel chce..

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
11.5.13 17:28

@mikitaa Jo to je dobrej nápad. :palec: Děkuji. Mě umřela fenka minulý rok a tak jsme si pořídili tohohle Ronýho, i když jsem ho nechtěla je to miláček. Hrozně mazlivej, ale tak nějak buransky, protože má 30kilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
11.5.13 17:35
@araw píše:
Pořídila bych štěně. Ne dospělého psa :nevim: Kór když z nich máš strach, taky se bojím velkých psů, ale máme NO od štěněte a toho se nebojím, nepořizovala bych si takový tele jako dospělého psa :nevim: jak zařídit aby se nepoprali :nevim: jakej je ten co máte? Je to blbeček kterej každýho přijme? protože my měli už toho yorka doma a ten je dominantní a ovčáka celkem „týrá“… Kdyby byl velkej, tak nevím, nevím :nevim:

Jak „týrala“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný