Malý dárek – tipy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.11.25 20:25

Malý dárek

Ahoj ahoj, prosim o radu. Chtěla bych dát nějakou pozornost, malý dáreček, pánovi, ke kterému chodím stříhat psa. Ale vubec me nenapadá co?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35489
7.11.25 20:36

Flašku vína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14566
7.11.25 21:12

A co ma byt vlastně účelem? Tak mu pro psa prines nějaký pamlsek😃 🤷‍♀️ jinak nevím. Když už, tak by měl dat on tobe něco, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8804
7.11.25 21:17

Když chci dát někomu drobný dárek. Tak koupím krabičku Raffaello nebo Merci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5354
7.11.25 21:28

Malé štěňátko, ať si zajistíš práci i do budoucna!

Nevím, co chceš pánovi dárečkem sdělit, kolik mu je, nebo kolik to má stát, ale něco pro pejska je „bezpečná“ volba. Jinak podle jeho životního stylu a situace.

Přemýšlím, co bych koupila někomu, koho vůbec neznám… Ráda dávám třeba nějakoj lokální specialitku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8804
7.11.25 21:32

Tak třeba mu chce poděkovat za výborné služby, za péči o jejího psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.25 21:36
@Kelsey1 píše: Více

Přesně, asi to bylo nesrozumitelne napsané, ale on striha psa me, ne ja jemu :) a chci mu tim poděkovat, mimochodem mam darek i pro svoji kadeřnici, ale u ní vim co ma rada, tak jsem ji koupila kosmetiku od oblíbené značky.

• Citovat
  • Upravit
8804
7.11.25 21:45

Bylo to jasně pochopitelné. Jen někdo neuznává. Nemá tohle cítění. Prostě a jednoduše, když cítíš, že něco chceš dát, tak dej podle svého uvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.25 21:47

@Kelsey1 dekuji za pochopení :srdce:

• Citovat
  • Upravit
TRG
5354
7.11.25 21:52
@Anonymní píše: Více

Aha. :mrgreen: Taky jsem to pochopila blbě. Ne, že bys to napsala úplně srozumitelně, ale mělo mi to dojít. :lol: (Měla jsem samozřejmě hned teorii, proč bys chtěla obdarovat někoho, komu chodíš stříhat psa, ale to mě moc neomlouvá.)

Tak to bych mu fakt dala něco dobrého. Zjistila jsem, že z našeho okruhu známých nikdo zatím moc nezná dubajskou čokoládu, tak teď sem tam kupuju to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.11.25 22:47

Podle toho co pije, takze v dárkovém baleni bud caj a hrnek, anebo kávu a hrnek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101473
8.11.25 05:59
@Anonymní píše: Více

Nejaky jedly dárek, orisky, nakládané sýry, ci tak neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101473
8.11.25 06:01
@JancaS84 píše: Více

No, tohle ja osobne povazuju za ukazku povinneho daru, ktery dotycny vubec nechtel resit, pokud se samozřejmě nejedna o znameho, u ktereho člověk vi, jake ma rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
8.11.25 06:23
@Kelsey1 píše: Více

Přesně tak, pochopila jsem hned, že ona si nechává u pana stříhat psa. Kdyby to bylo naopak, proč by mu něco dávala? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
8.11.25 06:28
@j.a.n.i1 píše: Více

Já třeba piju sladké bílé a pořád mi někdo dává červené nebo bílé suché. Na druhou stranu, udělám si z toho svařák. A je mi jedno, zda je to nějaké extra značkové kvalitní víno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný