Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A co ma byt vlastně účelem? Tak mu pro psa prines nějaký pamlsek😃 🤷♀️ jinak nevím. Když už, tak by měl dat on tobe něco, ne? ![]()
Když chci dát někomu drobný dárek. Tak koupím krabičku Raffaello nebo Merci.
Malé štěňátko, ať si zajistíš práci i do budoucna!
Nevím, co chceš pánovi dárečkem sdělit, kolik mu je, nebo kolik to má stát, ale něco pro pejska je „bezpečná“ volba. Jinak podle jeho životního stylu a situace.
Přemýšlím, co bych koupila někomu, koho vůbec neznám… Ráda dávám třeba nějakoj lokální specialitku…
Tak třeba mu chce poděkovat za výborné služby, za péči o jejího psa.
@Kelsey1 píše: Více
Přesně, asi to bylo nesrozumitelne napsané, ale on striha psa me, ne ja jemu
a chci mu tim poděkovat, mimochodem mam darek i pro svoji kadeřnici, ale u ní vim co ma rada, tak jsem ji koupila kosmetiku od oblíbené značky.
Bylo to jasně pochopitelné. Jen někdo neuznává. Nemá tohle cítění. Prostě a jednoduše, když cítíš, že něco chceš dát, tak dej podle svého uvážení.
@Anonymní píše: Více
Aha.
Taky jsem to pochopila blbě. Ne, že bys to napsala úplně srozumitelně, ale mělo mi to dojít.
(Měla jsem samozřejmě hned teorii, proč bys chtěla obdarovat někoho, komu chodíš stříhat psa, ale to mě moc neomlouvá.)
Tak to bych mu fakt dala něco dobrého. Zjistila jsem, že z našeho okruhu známých nikdo zatím moc nezná dubajskou čokoládu, tak teď sem tam kupuju to.
Podle toho co pije, takze v dárkovém baleni bud caj a hrnek, anebo kávu a hrnek
@Anonymní píše: Více
Nejaky jedly dárek, orisky, nakládané sýry, ci tak neco.
@JancaS84 píše: Více
No, tohle ja osobne povazuju za ukazku povinneho daru, ktery dotycny vubec nechtel resit, pokud se samozřejmě nejedna o znameho, u ktereho člověk vi, jake ma rad.
@Kelsey1 píše: Více
Přesně tak, pochopila jsem hned, že ona si nechává u pana stříhat psa. Kdyby to bylo naopak, proč by mu něco dávala? ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Já třeba piju sladké bílé a pořád mi někdo dává červené nebo bílé suché. Na druhou stranu, udělám si z toho svařák. A je mi jedno, zda je to nějaké extra značkové kvalitní víno ![]()
Ahoj ahoj, prosim o radu. Chtěla bych dát nějakou pozornost, malý dáreček, pánovi, ke kterému chodím stříhat psa. Ale vubec me nenapadá co?