Malý dárek pro 7letou slečnu?

3946
21.12.22 21:44

Malý dárek pro 7 letou slečnu?

Hezký večer,

syn chce dát dárek svojí spolužačce, 1. třída. Tuším se mu líbí. Samozřejmě mě o tom informoval dnes před spaním. Mám doma různé korálky, ale taky voňavku Elza pro dceru, ale 3 roky :) pod stromek, pořídila bych v nejhorším druhou. Taky nové laky, co jsem nepoužila, zase toxické, co já vím, zvýrazňovače. Poradíte? Co mají vaše holčičky 6-7 let tak rády? Vím, že je to dítě od dítěte. Jediné co mám, je pěkná kabelka. Prý nosí korálky a takové ty tretky. Zase se mi nechce navlíkat po noci.
Díky.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
21.12.22 21:52

Mam osmiletacku, ale za voňavku by mi urvala ruce v 6 letech i ted :) korálky u nas frčí od 4 let do teď, má ráda navlékání. Za lak bych jako mama moc rada nebyla :) ale jsou určitě i takové, kterým by to nevadilo. Obecně ma treba ta naše rada vyrábění, ale pokud to ma byt zitra rano (specialita deti, ze si vzpomenou vecer pred :D ), tak asi moc prostor neni. Ja hlasuju pro vonavku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
21.12.22 21:55

@Půáček mám doma dřevěné korálky, z křišťálu, barevné, není ta Frozen už trapná? Právě vůbec netuším, kde jsou dnes slečny v 1. třídě, třeba už letí jen Dior. :lol:. Děkuji moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
21.12.22 22:21

@bedrunka01 tak to je moje dcera taky trapna :D my ji k vanocum dáváme zrovna sadu korálků, podle me to vyrábění frčí dost. Za Dior bych byla rada ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.12.22 22:26

Tak naše prvňačka by brala určitě laky či voňavku :lol: E i korálky má moc ráda a sama často také navléká.
Jinak si myslím, že stačí jakákoliv drobnos i kdyby to měla být jen zabalená čokoláda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
21.12.22 22:29
@werakla

Děkuji. :) Jsem hned klidnější. :)

Díky všem!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
21.12.22 22:47

@Půáček
i Dior nestojí kolikrát za nic, jak se mi dostane něco pod ruku, co mi nesedne, je Vaše. :) Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
29.12.22 21:46

@bedrunka01 co jste vymysleli? Byla radost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí