Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký večer,
syn chce dát dárek svojí spolužačce, 1. třída. Tuším se mu líbí. Samozřejmě mě o tom informoval dnes před spaním. Mám doma různé korálky, ale taky voňavku Elza pro dceru, ale 3 roky
pod stromek, pořídila bych v nejhorším druhou. Taky nové laky, co jsem nepoužila, zase toxické, co já vím, zvýrazňovače. Poradíte? Co mají vaše holčičky 6-7 let tak rády? Vím, že je to dítě od dítěte. Jediné co mám, je pěkná kabelka. Prý nosí korálky a takové ty tretky. Zase se mi nechce navlíkat po noci.
Díky.
R.
Mam osmiletacku, ale za voňavku by mi urvala ruce v 6 letech i ted
korálky u nas frčí od 4 let do teď, má ráda navlékání. Za lak bych jako mama moc rada nebyla
ale jsou určitě i takové, kterým by to nevadilo. Obecně ma treba ta naše rada vyrábění, ale pokud to ma byt zitra rano (specialita deti, ze si vzpomenou vecer pred
), tak asi moc prostor neni. Ja hlasuju pro vonavku ![]()
@Půáček mám doma dřevěné korálky, z křišťálu, barevné, není ta Frozen už trapná? Právě vůbec netuším, kde jsou dnes slečny v 1. třídě, třeba už letí jen Dior.
. Děkuji moc za radu.
@bedrunka01 tak to je moje dcera taky trapna
my ji k vanocum dáváme zrovna sadu korálků, podle me to vyrábění frčí dost. Za Dior bych byla rada ja ![]()
Tak naše prvňačka by brala určitě laky či voňavku
E i korálky má moc ráda a sama často také navléká.
Jinak si myslím, že stačí jakákoliv drobnos i kdyby to měla být jen zabalená čokoláda ![]()
@Půáček
i Dior nestojí kolikrát za nic, jak se mi dostane něco pod ruku, co mi nesedne, je Vaše.
Hezký večer.