Malý přídavný mrazáček?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Malý přídavný mrazáček?
Ahoj holky, máma je kardiak, nechcim, aby tahala pěšky, má tam velké kopce, těžké nákupy, a furt tam taky jezdit nemůžeme, radši bych, aby si zamrazila věci (hlavně psovi maso, má dietu, denně jí čerstvé maso).Koupila jsem jí velkou chladnici s mrazakem, ale mrazak uz nestaci. Chtela jsem prikoupit jeste mrazak, ale v male kuchyni ho nema kam postavit. Leda tak takovy maly mrazacek, ktery postavi na uz stojici velkou lednici, prosim kliknete http://mraznicky.heureka.cz/…line-rd-40f/
Ma to objem 40 l.Je to k necemu? Lepsi neco nez nic. Nemam doma ted chlapa se ho zeptat
.Mate zkusenost s malymi mrazaky? Dik! ahoj a prima den! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mamka má malej-podobnej-vím, že na lednici psotavit nešel bo měl jiné zozměry a nožky. Musela by se dát na lednici deska a na to teprv ten mražák. Nakonec ho mamka měla na chodbě na něm dečku a kytku. Teď bydlí u nás a malej mražáček jsem dala pod schody nepřekáží tam a když je třeba tak ho zapnu a využívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nikam jinam dat nejde? co vim, tak lidi maji mrazaky ruzne. my ho meli v patre, naproti pokojicku, nekdo ho ma ve sklepe, na chodbe a na tom decku a kytku - jak tu bylo zmineno…to bych koupila normalne velkej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit