Malý žaludek miminka

5
28.10.15 12:39

Maly zaludek miminka

Ahoj,

mela bych na vas dotaz. Jsem v 32tt a vcera jsem byla u doktorky, na ultrazvuku vubec nemohla najit zaludek, za chvili me kotrolovala znovu a uz ho videla, ale rikala, ze je mensi. Uz na predchozi kotrole konstatovala, ze ma mensi zaludek nez by mel byt, tak ze ho budem sledovat. Vcera me moc neuklidnila, protoze rikala, ze s tim stejne nemuzeme nic delat a nezbyva nam nic jineho nez pockat po porodu :nevim:. Nemely jste nejaka podobnee problemy? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.10.15 12:45

Osobne jsem takovy problem nemela, ale kamaradce dokonce rekli, ze zaludek miminko nema vubec!!! No a nakonec bylo miminko uplne v poradku.
Myslim, ze do porodu se muze jeste lecos zmenit, jeste mas nekolik tydnu pred sebou.Tak se zkus na to divat tak, ze hoavne, ze to Dr nepodcenila a sleduje mimiska.Ja verim, ze to bude dobre! :srdce: :hug:
(anonym proto, ze sem pisu situaci nekoho jineho bez jeho souhlasu)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.19 20:56

Máca Makulínka

@vanesar Dobrý večer mám úplně ten samý problém :,( Paní doktorka mi řekla že malý má 10mm malý žaludek. Jsem ve 34tt a do toho mi bylo řečeno že malý je hodně malinkej tak že jsem s toho hodně nervózní za 14 dní máme další kontrolu tak uvidíme snad se to zlepší doufám :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky