Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den, před několika měsíci jsem žádala o Ind, nebyl mi schválený protože jsem měla pouze 20% omezenosti pracovat a musí být minimálně 35% na Ind prvního stupně. Chtěla jsem se zeptat, jestli bych měla nárok na OZZ, když jsem u Ind měla těch 20%?
PS: prosím diskuzi bez urážek.
Děkuji
To ti takhle přece nikdo neřekne. Ale i kdybys nárok měla, tak ve finále ti to je vlastně k ničemu ![]()
@arinecka nebylo by mi k to ničemu, aspoň bych měla nárok na práce které jsou pro lidi s OZZ
@Anonymní píše:
@arinecka nebylo by mi k to ničemu, aspoň bych měla nárok na práce které jsou pro lidi s OZZ
Tak si zažádej ![]()
Nevím jestli jste již žádost podala, já mám o 30% sníženou pr. schopnost a v posudku mám vyloženě napsané, že doporučují podat žádost o OZZ, že můj stav je dlouhodobě nepříznivý a neměnný (tedy k lepšímu), čekám na vyjádření. Žádost jsem poslala před 3 týdny. Tak že podat a uvidíte.
Dobrý den, před několika měsíci jsem žádala o Ind, nebyl mi schválený protože jsem měla pouze 20% omezenosti pracovat a musí být minimálně 35% na Ind prvního stupně. Chtěla jsem se zeptat, jestli bych měla nárok na OZZ, když jsem u Ind měla těch 20%?
PS: prosím diskuzi bez urážek.
Děkuji