Mám pohovor a nevím zda tam jít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Sla bych a brala bych t jako ziskavani zkusenosti a jako cviceni pro prekonavani uzkosti.
Co se muze stat horsiho, nez ze ti reknou, ze nemaji zajem?
Dala bych duraz na to, ze jsem velice ucenliva a nejak inteligentne bych popovidala o tom, proc mam o misto zajem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč to nechceš aspoň zkusit? Pokud by tě vzali tak třeba počítají s tím že tě nějakým způsobem dovzdělají naučí tě to. Podle mě v dnešní době kde celkově je to s pracovní nabídkou docela špatný je blbost si říct já tam prostě nejdu.
ale samozřejmě záleží na tobě. Neznám tě. Nevím všechny podrobnosti, Například jak na tom jseš finančně, Jak daleko bys to měla na dojíždění, kolik dalších v životopisů a kam jsi zaslala jestli máš ještě nějaké další pohovory v budoucnu. Každopádně pokud se tam rozhodneš nejít tak se dopředu omluv protože jednání kdy máš něco domluvené a pak bez omluvy nedorazíš je fakt neslušné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co blbneš? Jdi tam, ukaž, že se chceš učit novým věcem, jsi šikovná, spolehlivá a rychle chápeš. Pokud chtějí někoho bez příslušného vzdělání i praxe, pak je to pro tebe skvělá možnost. Jen je potřeba tam jít pozitivně naladěná a vstřícná k novým výzvám. Jdi do toho! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kam se to hlasis, ja abyvh vedela, ktere optice se obloukem vyhnout. To tedy neni nic proti tobe, ale hledat optometristu bez vzdělání mi projde dost šílený.
A na pohovor bych sla, v nejhorším to bude trocha zabiteho casu, v lepším zkušenost, v nejlepším prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ještě takový dodatek. Já si myslím že kdyby se člověk měl pořád stydět a bát se že se nějakým způsobem ztrapní tak to by potom nemohl jít na žádný pohovor a vlastně tak nějak nikdy nikam když to tak vezmu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A kam se to hlasis, ja abyvh vedela, ktere optice se obloukem vyhnout. To tedy neni nic proti tobe, ale hledat optometristu bez vzdělání mi projde dost šílený.
A na pohovor bych sla, v nejhorším to bude trocha zabiteho casu, v lepším zkušenost, v nejlepším prace.
Taky mi to přijde šílený.
Manžel má komplikovanou oční vadu a i lékař mu vždycky doporučuje brýle dolaďovat s šikovným optometristou. Moc si neumím představit, jak něco takového může dělat člověk „z ulice“ ![]()
Příspěvek upraven 16.02.22 v 08:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě to na mě nějak spadlo. Byla jsem před tím než jsem lehla rozhodnutá tam jít a natesena, ale rozlezelo se mi to v hlavě
asi obzvlášť, protože jsem hledala nějakou teorii, abych tam nepřišla jako úplná nouma a nevím zkrátka nic.
A pro @j.a.n.i1 asi to pro tebe bude překvapení, ale na tohle místo stačí kurz, který si pak nový pracovnik dodělá. Nechápu, že některé… mají potřebu hned negativně a priblble komentovat.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prostě to na mě nějak spadlo. Byla jsem před tím než jsem lehla rozhodnutá tam jít a natesena, ale rozlezelo se mi to v hlavěasi obzvlášť, protože jsem hledala nějakou teorii, abych tam nepřišla jako úplná nouma a nevím zkrátka nic.A pro @j.a.n.i1 asi to pro tebe bude překvapení, ale na tohle místo stačí kurz, který si pak nový pracovnik dodělá. Nechápu, že některé… mají potřebu hned negativně a priblble komentovat.
![]()
no já našla tohle:
Optometrista je zdravotnický pracovník specializující se na vyšetření zraku, doporučení vhodné korekční zrakové pomůcky nebo vám může pomoci s aplikací kontaktních čoček. Optometrista je bakalářsky nebo magistersky vysokoškolsky vzdělaný odborník, který získává titul studiem v oboru Optika a optometrie na přírodovědecké nebo lékařské fakultě. Ještě před pár lety byl jako optometrista označován optik, který si dodělal nadstavbový doškolovací kurz.
Příspěvek upraven 16.02.22 v 08:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych šla a zkusila to. Vždyť Vám hlavu neutrhnou. Předpokládám, že pokud mají v nabídce zaměstnání uvedeno, že případného pracovníka doškolí, tak nepočítají s tím, že by se jim hlásili jenom odborníci
. Možná se po nemoci cítíte ještě „trochu mimo“ a nejistá. Držím palce, ať vše vyjde podle Vašich představ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ale oni že životopisu vidí, že nejsi z oboru - a nevadí jim to, proto tě pozvali - i jsi tady někde říkala, že vůbec požadavek na praxi neměli (fakt si nikdo nezve lidí, aby se jim posmíval).
Takže bych šla, zopakovala, že o tom moc nevím, ale ráda se naučím.
Přinejmenším to můžeš brát jako trénink na další pohovory - a jako kafe zdarma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@ivašot. V inzerátu bylo něco jiného + majitelka optiky to potvrdila.
Já ti to věřím, jen mě to opravdu zarazilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak z nejakeho duvodu te to zaujalo, oni tvuj zivotopis videli a vedi, cos kde delala, pokud si v nem nevymyslis… pokud o tu praci uz takovy zajem nemas, tak tam nechod a zrus to.., ale kvuli strachu bych to nerusila…jinak ja to tak zkusmo hodila do googlu a k teto praci jsem nasla dost informaci, vcetne cele diplomove prace na tema jaka je prace optometristy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každopádně JÍT! A v žádném případně nemachrovat. Po pravdě říct, že zatím jsi tímto oborem nepolíbená, ale jsi flexibilní a ráda se učíš nové věci. Vsadím se, že Tě nakonec vyberou. Osobně já vyhrála všechny konkurzy, na nichž jsem působila skromně a dokonce i na místa, na která jsem vůbec vzděláním nedosahovala. Naposledy mě vybrali do oboru, kde jsem opravdu neuměla nic, popravdě to řekla a oni mě vybrali a vše naučili. A jsou se mnou moc spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pohovor jsem už jednou odsunula, protože jsem byla přes týden v posteli s Kovidem.
No, nechápala jsem.
Absolutně nejsem z oboru ( hledají Optometristu i bez vzdělání, praxe ). Po zaslání mého životopisu mě pozvali
Nevím nic o tom místě. A nevím co tam budu povídat
Je to snad první pohovor, na který nejsme připravena… Uvažuju tam prostě nejít, protože budu akorát za blb.ce pokud půjdu.
Prosím anonym