Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám pořád hrozný strach a potřebovala bych se zeptat, jestli má někdo stejnou zkušenost, nebo alespoň názor na to. 19 června jsem měla nechráněný pohl.styk. Po kterém jsem užila postinor (po 48 hodinách) 5 dnů od polknutí obou pilulek jsem dostala MS, od té doby pravidelně ještě 3× - nebyla výrazně slabší. Ale týden před menstruací mám vždy velké bolesti prsou a v podbřišku. 3 Těhotenské testy( mamatest, drmax) dělané s odstupem 14 dnů, první po 1 měsíci od styku - negativní.. toto jsou jasné důkazy, jen mě děsí ta stálá bolest a dnes jsem si všimla, že mám malinko vypuklé bříško. Myslíte že to může být pouze vsugerování? Děkuji
Jako postinor je opravdu hormonální bomba, teta po ní dostala trombozu do nohy..takže bych řekla že určitě se bát nemusíš
Ano je to vsugerované, a ten postinor ti udělal trochu paseku hormonální, takže to může být od toho, ty blesti. Nicméně, skoč na gyndu a máš 100% jistotu.
Psychika je mocná čarodějka, ta dokáže divy. Pokud máš testy negativní, můžeš být v klidu a těhotná pravděpodobně opravdu nebudeš. Pokud chceš mít úplnou jistotu, zaběhni si na gyndu, jak už je tady napsáno.
Nemusíš ani na gyndu jako samoplatce si zaplať testy z krve na hCG a uvidíš.
Uprijmne divim se ze hopkas jen tak bez ochrany a pak si davas takove sracky jde videt co jsi zac
@B4RC3LON4 píše:
Uprijmne divim se ze hopkas jen tak bez ochrany a pak si davas takove sracky jde videt co jsi zac
Trochu drsne, ne? To se prostě stává..
Nejspíš máš před ms pms.
@B4RC3LON4 píše:
Podle toho příspěvku je jasné, co jsi zač ty
zakl. stopro nejsi těhotná, rozházela sis hormonální hladinu.
@B4RC3LON4 píše:
Vam to prijde normalni ze spi patrne s kdekym a pak si dava prasek aby nebyla tehotna me teda ne
@B4RC3LON4 píše:
Vam to prijde normalni ze spi patrne s kdekym a pak si dava prasek aby nebyla tehotna me teda ne
S kdekym??? To sem asi prehlidla teda ![]()
@B4RC3LON4 píše:
I kdyby tak tobě to může být u zadele
ale teda nevšimla jsem si že by psala že spí s kdekym, tak nevím odkud jsi to vycucala ![]()
@B4RC3LON4 píše:
@LadySell píše:
19 června jsem měla nechráněný pohl.styk.
No jo, už to vidím. Tady to jasně píše, že je běhna ![]()
Zakladatelko, těhotenství se bát nemusíš. Spíš ti to opravdu rozházelo hormony a bude se to teď dávat do kupy ještě nějakou dobu. V případě pochybností bych si zašla na gyndu na kontrolu. Může to způsobovat i cysta na vaječníku. Mívám je také a když je zrovna mám, tak mám MS bolestivější (a poznám i, kdy mám ovulaci
)