Mám pořád strach

3
5.9.16 22:25

Mám pořád strach

Ahoj, mám pořád hrozný strach a potřebovala bych se zeptat, jestli má někdo stejnou zkušenost, nebo alespoň názor na to. 19 června jsem měla nechráněný pohl.styk. Po kterém jsem užila postinor (po 48 hodinách) 5 dnů od polknutí obou pilulek jsem dostala MS, od té doby pravidelně ještě 3× - nebyla výrazně slabší. Ale týden před menstruací mám vždy velké bolesti prsou a v podbřišku. 3 Těhotenské testy( mamatest, drmax) dělané s odstupem 14 dnů, první po 1 měsíci od styku - negativní.. toto jsou jasné důkazy, jen mě děsí ta stálá bolest a dnes jsem si všimla, že mám malinko vypuklé bříško. Myslíte že to může být pouze vsugerování? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
5.9.16 22:30

Jako postinor je opravdu hormonální bomba, teta po ní dostala trombozu do nohy..takže bych řekla že určitě se bát nemusíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.9.16 22:30

Ano je to vsugerované, a ten postinor ti udělal trochu paseku hormonální, takže to může být od toho, ty blesti. Nicméně, skoč na gyndu a máš 100% jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.9.16 22:32

Postinor je pěkný svinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.9.16 22:32

Psychika je mocná čarodějka, ta dokáže divy. Pokud máš testy negativní, můžeš být v klidu a těhotná pravděpodobně opravdu nebudeš. Pokud chceš mít úplnou jistotu, zaběhni si na gyndu, jak už je tady napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
5.9.16 22:36

Nemusíš ani na gyndu jako samoplatce si zaplať testy z krve na hCG a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
5.9.16 22:39

Uprijmne divim se ze hopkas jen tak bez ochrany a pak si davas takove sracky jde videt co jsi zac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
5.9.16 22:48
@B4RC3LON4 píše:
Uprijmne divim se ze hopkas jen tak bez ochrany a pak si davas takove sracky jde videt co jsi zac

Trochu drsne, ne? To se prostě stává..

Nejspíš máš před ms pms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.9.16 22:52

A nebo má zrovna ms..někdy je to tady síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
6.9.16 00:04
@B4RC3LON4 píše:
Uprijmne divim se ze hopkas jen tak bez ochrany a pak si davas takove sracky jde videt co jsi zac

Podle toho příspěvku je jasné, co jsi zač ty :lol: zakl. stopro nejsi těhotná, rozházela sis hormonální hladinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
6.9.16 00:17
@B4RC3LON4 píše:
:zed: :zed: ou nou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
6.9.16 00:21

Vam to prijde normalni ze spi patrne s kdekym a pak si dava prasek aby nebyla tehotna me teda ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
6.9.16 00:24
@B4RC3LON4 píše:
Vam to prijde normalni ze spi patrne s kdekym a pak si dava prasek aby nebyla tehotna me teda ne

S kdekym??? To sem asi prehlidla teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
6.9.16 06:17
@B4RC3LON4 píše:
Vam to prijde normalni ze spi patrne s kdekym a pak si dava prasek aby nebyla tehotna me teda ne

I kdyby tak tobě to může být u zadele ;) ale teda nevšimla jsem si že by psala že spí s kdekym, tak nevím odkud jsi to vycucala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.9.16 06:24
@B4RC3LON4 píše:
@LadySell píše:
19 června jsem měla nechráněný pohl.styk.

No jo, už to vidím. Tady to jasně píše, že je běhna :roll:

Zakladatelko, těhotenství se bát nemusíš. Spíš ti to opravdu rozházelo hormony a bude se to teď dávat do kupy ještě nějakou dobu. V případě pochybností bych si zašla na gyndu na kontrolu. Může to způsobovat i cysta na vaječníku. Mívám je také a když je zrovna mám, tak mám MS bolestivější (a poznám i, kdy mám ovulaci :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí